Maxa mobilen med appar

 


Mitt Tele2 i din smartphone

Med Mitt Tele2-appen kan du se fakturainformation, din förbrukning och tilläggstjänster för mobiltelefoni- och mobilt bredbandsabonnemang.

Med appen kan du:

- koppla abonnemang till ditt konto
- se abonnemangsinformation
- se förbrukning
- se tilläggstjänster
- se dina fakturor

Mitt Tele2-appen är gratis och är till för dig som är privatkund hos Tele2. (Kostnad för användning och nedladdning kan tillkomma enligt ditt abonnemangs prislista)

Ladda ner genom att klicka på bilderna nedan eller läsa av QR-koden.

Tele2 FixIt

Tele2 FixIt gör att du enkelt kan tala om för Tele2 när och var du har problem med mobilnätet. Med några enkla knapptryck skickar du information om den platsen du vill få bättre mottagning på. Genom din rapport får vi värdefull statistik så att vi hela tiden kan förbättre nätet.

Så här funkar den:

1. Först väljer du vilken typ av problem du stött på. Exempelvis att uppringningen misslyckades, ljudet är dåligt, samtalet bryts, det finns ingen täckning eller inget internet.

2. Sedan får du välja vilken plats du är på eller peka ut den plats där du tidigare upplevt problem. Du får också klicka i om du befinner dig inomhus, utomhus eller på resande fot när problemet uppstår.

3. Sedan skickar du enkelt rapporten till Tele2 med ett knapptryck!

Appen är gratis och är till för dig som är kund hos Tele2.
Vi vill alltid förbättra våra tjänster och se till att ni har bästa möjliga telekom, oavsett var ni befinner er. Därför hoppas vi att du får användning av Tele2 FixIt!


Ladda ner genom att klicka på bilderna nedan.

 

 

Tele2 Säkerhetspaket för Android-telefoner

Vårt säkerhetspaket innehåller flera funktioner för att din telefon ska vara så skyddad som möjligt: virusskydd, stöldskydd och back-up av dina kontakter. Säkerhetspaketet är en mobilapplikation för dig med Android-mobil som har version 1.5 eller senare.

Tjänsten kostar 29kr per månad.

FAQ

Vilka funktioner har Säkerhetspaketet?
Stöldskydd: Fjärrlåsning, geolokalisering av telefonen, fjärrutlösning av alarm och radering av data samt fortsatt spårning av telefon vid SIM-kortsbyte. Back-up: Back-up och återställning av kontakter, back-up till minneskortet i din telefon och till webben för säker lagring. Skydd mot virus: Realtidsmonitorering, scanning på begäran och uppdatering av säkerhetspaket.

Vad kostar Säkerhetspaketet?
Säkerhetspaketet kostar 29kr per månad. Det ger dig licens för en Android-enhet.

Hur skaffar jag Säkerhetspaketet?
Du kan beställa Säkerhetspaketet hos våra återförsäljare, i våra Tele2-butiker, via kundservice eller genom att skicka ett SMS med texten SÄKERHET till 333. När du tecknat dig för tjänsten får du ett välkomst-SMS med en länk till en mobil internetsida där du kan ladda ner appen.

Det kan ta upp till 2 timmar innan SMS:et skickas. Du måste vara uppkopplad mot 3G när aktivering sker eftersom vi behöver kunna identifiera att du är en Tele2 kund.

Hur gör jag om jag byter telefon?
Du laddar ned appen igen genom att skicka ett SMS med texten SÄKERHET till 333 och följer instruktionerna.

Hur funkar det med uppsägning?
Tjänsten har ingen bindningstid men 1 månads (31 dagar) uppsägningstid. Du avslutar tjänsten genom att skicka STOPP till 72188.