Jag vill ha en ny mobil

När du har max 3 månader kvar av din bindningstid kan du skaffa en ny mobiltelefon. Välj ut din nya telefon tillsammans med det abonnemang som passar dina behov. Om du skaffar en ny telefon kan du inte ha kvar ditt gamla abonnemang men de abonnemang som finns nu är oftast bättre än det du har idag.


Behöver du hjälp med inställningar till din mobiltelefon? Gå till vår mobilsupport och testa våra interaktiva guider!
Byt abonnemang

Se alla abonnemang

Jag vill se de abonnemang som finns och kunna jämföra dem.

Byt Volym

Jag har abonnemanget Volym idag och vill byta datamängd.

Byt Kompis

Jag har abonnemanget Kompis idag och vill byta datamängd.Mer mobilsurf

När du har använt all datamängd som ingår i ditt abonnemang så kommer du att få ett sms där du kan köpa till data.

Har du abonnemanget Volym eller Kompis kan du när du vill byta nivå så att du får mer (eller mindre) mobilsurf varje månad.

På Mitt Tele2 kan du se din förbrukning varje månad. Du kan även ta hjälp av vår mobilsurfväljare för att avgöra hur mycket surf du behöver.

Mer mobilsurf

Så enkelt ändrar du abonnemang!

3Abonnemanget byts automatiskt till ditt nya inom ett dygn från det att du beställt.  Om du även har beställt en telefon med leveranstid aktiveras ditt nya abonnemang när du får din telefon.
1Välj det nya abonnemanget som du vill ha på tele2.se och tryck på "Beställ". Exempel 1
2I beställflödet väljer du "Behåll nummer" och anger ditt nuvarande mobilnummer. Du får då en kod skickad till dig via SMS så att vi kan säkerställa att det är du. Exemepl 2 Exempel 3
3

Abonnemanget byts automatiskt till ditt nya inom ett dygn från det att du beställt.  Om du även har beställt en telefon med leveranstid aktiveras ditt nya abonnemang när du får din telefon.

1

Välj en mobil tillsammans med det abonnemang som du vill ha på tele2.se och tryck på "Beställ".

Exempel 1
2

I beställflödet väljer du "Behåll nummer" och anger ditt nuvarande mobilnummer. Du får då en kod skickad till dig via SMS så att vi kan säkerställa att det är du.

Exemepl 2 Exempel 3