Bredband 1000 Mbit/s

Bredband 1000 Mbit/s

(Via Datauttaget )

Med marknadens snabbaste bredband kan du och familjen alltid vara uppkopplade och ladda ned och upp mycket tunga filer. Blixtsnabbt helt enkelt.

Passar dig som:
Arbetar med fler datorer/enheter, laddar ned och upp musik, film och tunga filer. Spelar online-spel, streamar musik, TV-play och film i HD. Du är alltid uppkopplad.

Se och jämför alla våra hastigheter


Total månadskostnad:
799 kr/mån

Bredband 1000 Mbit/s

Just nu! Köp Bredband, TV och Hemtelefoni. Just nu -
en fri månad Läs mer

Bredband 1000 Mbit/s

Med 1000 Mbit/s bredband har du det snabbaste bredbandet som finns på den svenska marknaden.

Hastigheten nedströms ligger på 500 – 1000 Mbit/s och uppströms på 80 – 100 Mbit/s. Denna bredbandslösning är byggd med den allra modernaste tekniken och din uppkoppling påverkas inte av avstånd till master eller telestationer.

1000 Mbit/s - Triple Play erbjudande - 299 kr
Priser, bindningstid och uppsägningstid

Bredband 1000 Mbit/s 799 kr/mån
Startavgift 199 kr
Fakturaavgift (betalning via autogiro eller e-faktura 0 kr) 35 kr
Bindningstid 12 månader
Uppsägningstid 1 månad
Tilläggstjänster vi rekommenderar
Beställ och leverans

Hur snabbt du kan komma igång med ditt bredband beror på om du bor i ett hus där Tele2 installerat fiber, i ett öppet stadsnät eller har Tele2 som TV-leverantör. Titta under respektive rubrik här nedan:


Bor i hus med Tele2 Fiber

Beställ/aktivera ditt Tele2 abonnemang enkelt genom att ansluta en nätverkskabel till din lägenhets datauttag. Du kopplas då automatiskt till Tele2s aktiverings-portal på nätet. Det tar bara ca 10 minuter att komma igång och börja surfa!

Bor i hus anslutet till ett öppet Stadsnät

Förutsättningen för att du ska få tillgång till tjänsten är att din fastighet är ansluten till ett öppet stadsnät och att det finns ett  datauttag installerat i din lägenhet. Du ringer till Kundservice 0772-25 25 25 för att beställa. Beräknad leveranstid är ca 1-5 dagar.

Bredband via TV-uttaget

Förutsättningen för att du ska få tillgång till tjänsten är att du bor i ett hus med Tele2 TV installerat. Du ringer sedan Kundservice 0772-25 25 25 för att beställa. Beräknad leveranstid är ca 5 dagar.

Kan du få Bredband via datauttaget eller TV-uttaget?

För att kunna få Tele2 Bredband via datauttaget måste Tele2 på ett eller annat sätt vara anknutet till din fastighet. Du kan enkelt kolla detta genom att fylla i din adress i vårt bredbandssök. Gå till bredbandssök.

Du kan även ringa direkt till Kundservice: 0772-25 25 25