Sök
Hi, logout

Hemtelefoni via mobilnätet


Billig och enkel hemtelefoni
Ring med ditt fasta nummer


Hemtelefoni via mobilnätet fungerar som din vanliga hemtelefon, med den enda skillnaden att samtalen går via mobilnätet istället. Du ringer precis som förut via ditt fasta nummer. Det enda som krävs är ett eluttag och en trådlös telefon med basenhet från Tele2.


Behåll ditt nummer om du vill


Du kan välja ett nytt hemnummer, eller behålla ditt nuvarande nummer. Om du idag har traditionell hemtelefoni med exempelvis Tele2 eller Telia och vill behålla detta nummer så sköter vi flytt och uppsägning åt dig. Välj helt enkelt "Behåll nummer" i beställningsflödet så sköter vi allt åt dig.


Flytta med dit du vill


Eftersom det enda du behöver är ett eluttag och mobiltäckning kan du ta med dig hemtelefonen vart du vill. Till stugan, båten eller husvagnen.


FAQ

Jag har idag fast telefoni hos Telia. Kan jag behålla mitt nummer?

Om du idag har traditionell hemtelefoni via ett jack med exempelvis Tele2 eller Telia och vill behålla ditt hemnummer så sköter vi flytt och uppsägning åt dig. Välj helt enkelt "Behåll nummer" i beställningsflödet så sköter vi allt åt dig. Efter beställningen kommer du att få hem telefonen inom ett par dagar. I väntan på att ditt nummer flyttas över till Tele2 kan du testa vår produkt med ett tillfälligt nummer i 37 dagar. Om du mot förmodan inte är nöjd så skickar du tillbaka telefonen, ångrar din beställning och fortsätter att ringa med Telia.

Kan jag beställa fler telefoner i efterhand?

Ja. Du kan köpa till och koppla ihop upp till 6 extra telefoner. Du kan köpa extra telefoner i samband med beställningen på Tele2.se eller i efterhand via på Kundservice.

Jag har larm hemma. Kan jag använda Hemtelefoni via Mobilnätet?

Om du har larm eller trygghetslarm som använder ditt telefonjack rekommenderar vi dig att kontakta Kundservice först.

Vad är skillnaden mot vanlig fast telefoni?

Vanlig fast telefoni använder en kopparledning in i huset som samtalen går via. Det är denna ledning som gör att traditionell hemtelefoni är relativt dyrt. Denna hemtelefonilösning går istället via mobilnätet vilket gör att du slipper en hög månadsavgift. Du får en trådlös basstation och du ringer som vanligt med ett hemnummer. Kvaliteten på samtalet är bättre än ett mobilsamtal, men i övrigt märker du inte att det är en mobil lösning. Om du är osäker kan du beställa hem och prova i lugn och ro i 30 dagar. Om du inte är nöjd har du fri retur och vi river fakturan. Vi tar bara betalt för utlandssamtal och betaltjänster.

Hemtelefoni via mobilnätet fungerar som vanlig hemtelefon, men samtalen går via mobilnätet istället. Du ringer precis som förut med ditt fasta nummer. Det enda som krävs är ett eluttag.
Hemtelefoni via mobilnätet fungerar som vanlig hemtelefon, men samtalen går via mobilnätet istället. Du ringer precis som förut med ditt fasta nummer. Det enda som krävs är ett eluttag.

1Välj färg

Leverans:inom

1Välj hur du vill betala för telefonen

Du väljer själv hur du vill betala för din produkt. 

Du kan betala för hårdvaran nu direkt med antingen kort eller mot postförskott.  Du kan också välja att delbetala på 6, 12 eller 24 månader och få kostnaden på din Tele2 faktura. Om du delbetalar tillkommer en uppläggningsavgift på 250 kr på första fakturan. 

Endast befintliga kunder till Tele2 kan beställa hårdvara utan att samtidigt beställa abonnemang. 

24
 • Betala direkt

  699 kr

 • Delbetalning 6 månader

  116 kr/mån

  • + 250 kr i uppläggningsavgift för delbetalning.
 • Delbetalning 24 månader

  29 kr/mån

  • + 250 kr i uppläggningsavgift för delbetalning.
 • Delbetalning 12 månader

  58 kr/mån

  • + 250 kr i uppläggningsavgift för delbetalning.
Visa fler +
 • Rörligt pris

  Betala bara för det du använder. 0,69 kr/min. Ingen bindningstid.

  49 kr/mån

 • Fast pris

  Ring hur mycket du vill inom Sverige till ett fast pris. Ingen bindningstid.

  149 kr/mån

Visa fler +

Summering

Här ser du dina valda produkter och tjänster samt hur mycket du behöver betala

Summering

Här ser du dina valda produkter och tjänster samt hur mycket du behöver betala

Minsta totala kostnad för hårdvara: Minsta totala kostnad är totala summan av kostnader för delbetalningar av hårdvara, abonnemangsavgifter som har en bindningstid samt eventuell uppläggningsavgift för delbetalning. Eftersom våra abonnemang och datapaket inte har bindningstid räknar vi inte med dessa månadsavgifter i denna summa. Om du betalar kontant för produkter räknas inte heller detta med.