Hemtelefoni via mobilnätet

Ring som vanligt men mycket billigare! Mobilnätet är så bra utbyggt över Sverige nu att vi kan leverera en fullgod, stabil och säker hemtelefonilösning via det. Eftersom du bara behöver ett eluttag kan du flytta med hemtelefon och bredband till stugan.

Prova kostnadsfritt i 14 dagar och returnera om du inte är nöjd.

hvm-89-kr-manad

Hemtelefoni

Allt du behöver för en billig
hemtelefoni ingår

Total kostnad 89 kr/mån
Trådlös telefon/basenhet (ingår) 0 kr
Bindningstid 24 mån
Beställ startpaket
hvm-mbb

Hemtelefoni och Bredband

Telefoni & Bredband i ett paket.
Välj hur mycket data som skall ingå.

Total kostnad 438 kr/mån
Telefon och bredbandsrouter (ingår) 0 kr
Bindningstid 24 mån
Beställ startpaket

Du får inom ett par dagar ett startpaket med allt du behöver för att komma igång. Allt du behöver göra är att sätta i telefonen och bredbandsroutern i ett eluttag så är du igång.

Välj om du vill ha ett nytt telefonnummer eller behålla ditt befintliga telefonnummer i nästa steg. Vi sköter hela flytten och eventuell uppsägning av ditt nuvarande hemtelefoni abonnemang åt dig.

Om du beställer med bredband så kan du välja om du vill ha 15, 40 eller 60 GB data per månad. Vi rekommenderar Medium om du är en normalsurfare som streamar TV och film någon gång då och då. Om du enbart surfar på Internet och läser nyheter så räcker Small till att börja med.


Så funkar det

Hemtelefoni via mobilnätet fungerar som din vanliga hemtelefon, med den enda skillnaden att samtalen går via mobilnätet istället. Du ringer precis som förut via ditt fasta nummer. Det enda som krävs är ett eluttag och en trådlös telefon med basenhet från Tele2. Du kan koppla upp till sex telefoner mot en basenhet.

Med tjänsten medföljer minst en trådlös telefon med en basenhet. Telefonerna fungerar som en vanlig hemtelefon men kopplar upp samtalen via mobilnätet istället för via telefonjacket (kopparnätet). Du kan koppla upp till sex telefonlurar till en basstation.


Priser

I startpaketet ringer du med nedan låga samtalstaxor. Om du har specifika önskemål och exempelvis ringer mycket utomlands eller vill ringa för 0:-/minut på kvällar och helger kan du enkelt i efterhand lägga till en speciell prisplan.

Mini
Abonnemangsavgift Hemtelefoni 49* / 89 kr/mån
Prisplan 0 kr
Samtal till fasta nätet i Sverige (07-19) 0,19 kr/min
Samtal till fasta nätet i Sverige (19–07 + helg) 0,19 kr/min
Samtal till Tele2- och Comviqmobiler (07–19) 0,69 kr/min
Samtal till Tele2- och Comviqmobiler (19–07 + helg) 0,69 kr/min
Samtal till övriga mobiloperatörer i Sverige 0,69 kr/min
Öppningsavgift/samtal 0,69 kr/st
*49 kr/mån gäller om du samtidigt tecknar bredband

Läs vår kompletta prislista här

Komplett prislista

Nöjd kund-garanti

Om det skulle visa sig att produkten mot all förmodan inte lever upp till dina förväntningar kan du vara helt lugn. Med vår Nöjd Kundgaranti kan du lämna tillbaka produkten i nyskick när som helst inom två veckor från det att du hämtat ut den hos ditt postombud.


Se info-film om hemtelefoni via mobilnätet