Fastighetsägare

Oavsett om ni är en fastighetsägare, byggherre, samfällighet eller bostadsrättförening har vi en lösning för er.

Framtidssäkrat

Se till att morgondagens teknik - FiberLAN - finns tillgänglig i era projekt. Vi garanterar högsta kvalitet till bästa pris. Läs mer om vad vi kan erbjuda här nedanför.

Enkelt att förnya

När det är dags att förnya era avtal för bredband, TV och telefoni har vi alltid flexibla lösningar till lägst kostnad.

Enkelt att förnya

Gruppanslutning eller individuell anslutning?

Det är ni som fastighetsägare som bestämmer om ni ska teckna en gruppanslutning eller om era boende ska kunna teckna sig individuellt. Väljer ni gruppanslutning faktureras ni som fastighetsägare av Tele2. Med individuell anslutning tecknar och betalar de boende själva för sina tjänster.

Framtidens fasta access

Internet över FiberLAN ger, tack vare sin överlägsna överföringskapacitet, möjligheten att ta emot och skicka en större mängd information än någon annan bredbandsteknologi. Ni väljer om avtalet ska vara en gruppanslutning eller om de boende ska teckna avtal individuellt.

Internet via Datauttaget

Ett bredband värt namnet. När vi installerat FiberLAN (eller om det redan finns tillgängligt) kan alla boende få tillgång till bland annat Bredband via Datauttaget. Ett superbredband till ett otroligt bra pris. Välj 2 Mbit/s upp till 1000 Mbit/s. Oavsett vad du väljer blir din fastighet framtidssäkrad och förvandlas till valfrihetens hus. Vi ser med andra ord till att alla får precis vad de behöver. Utan att betala för mycket.  

Internet Via Datauttaget
Internet via Datauttaget

Hemtelefoni

När vi installerat bredband i er fastighet kan de boende välja att ringa via bredbandet, för en betyligt lägre kostnad än med traditionell telefoni via kopparnätet. Med Hemtelefoni via Bredbandet ringer man med sin vanliga telefon, men via data- eller TV-uttaget istället för telefonjacket. De boende väljer själva om de vill ansluta sig eller inte och tecknar individuella avtal.

Hemtelefoni

TV

Vår devis är att TV-tittaren är den som bäst vet vad han eller hon vill se. Inte föreningen eller vi på Tele2. Därför har vi ett otroligt utbud med stor valfrihet; allt ifrån naturprogram, utländska nyhetskanaler till de senaste filmerna och dokumentärerna. Digitala TV-boxar ingår för de boende.

Läs mer om TV
TV
Internetport

Internetport är en så kallad dedikerad fast förbindelse mellan ditt lokala nätverk och vårt eget stamnät. Med ett av Nordens mest kraftfulla stamnät kan vi erbjuda maximal driftsäkerhet och tillgänglighet. Med Internetport får din fastighet en enkel, säker och snabb tillgång till internet. Dessutom är det en bekväm lösning, eftersom Tele2 övervakar tjänsten dygnet runt.
Kontors-VLAN

Kontors-VLAN knyter samman huvudkontoret med regionskontoren och gör det enkelt att kommunicera samtidigt som kostnaderna sänks. Kontors-VLAN har garanterad kapacitet och månadsavgiften för vald kapacitet är fast oberoende av trafikvolym.

 

Tekniskt VLAN

Tekniskt VLAN är en anslutning för säker internetkommunikation som möjliggör transport av stora mängder information mellan två eller flera punkter i ditt fastighetsnät. Beroende på användningsområde erbjuder vi två symmetriska hastigheter - 0,5 Mbit/s och 10 Mbit/s. Månadsavgiften för förbindelsen är fast oberoende av trafikvolym.
Porttelefoni

Vem är det som ringer på? Med porttelefoni vet man det, vilket ökar tryggheten. Med Porttelefoni går porttelefonisamtalet över fastighetens bredbandsnät istället för det fasta nätets koppartråd. Detta sänker kostnaderna.