Mobiltelefoni

Mobiltelefoni
we mean business

Välj själv

Vi har bestämt oss för att vi kan bli ännu bättre för våra kunder. Ge dem vad de verkligen vill ha. Därför har vi till exempel tagit bort alla färdigpaketerade abonnemang. Vi tycker att det är ni som ska bestämma hur ni vill ha det, hur ni ska betala för hårdvaran, om ni vill ha fast eller rörligt pris på samtal, SMS och MMS samt hur mycket data ni behöver varje månad. Dessutom har vi frivillig bindningstid eftersom vi tror att vi inte behöver binda våra kunder för att de ska stanna. Från och med nu blir inget som förut.1

Välj fast eller rörlig debitering av samtal och meddelanden. Du kan enkelt byt till Fastpris om du tidigare valt Rörligt pris via Kundservice.

Fast eller rörligt

2

Välj datamängd för din lösning, du får ny data varje månad. Datamängder finns från 1 GB upp till 500 GB.

Välj datamängd

3

Välj tilläggstjänst. Du kan välja mellan; Företagssvar, EU Samtal/SMS/MMS, Norden Data 50MB och Norden Samtal/SMS/MMS. I Fast Pris ingår alltid en tilläggstjänst utan kostnad.

Välj tilläggstjänst

4

Välj att binda ditt mobilabonnemang under delbetalningstiden och köp mobilen till ett lägre pris. Du kan göra uppdateringar i din lösning, oaktat bindningstiden.

Obundet eller bundet

NÄR DU BEHÖVER
EXTRA DATA

Data on Demand är ett kostnadsfritt extra SIM-kort som du kan stoppa i din surfplatta, modem eller router. Du tankar SIM-kortet med så mycket data du vill via vår webbutik

Du använder din data tills den tar slut, oavsett om det tar tre dagar eller ett år. När datan tar slut fyller du enkelt på med precis så mycket som du vill. Kostnaden för datapotten dras på din faktura den månad du laddar på den.

Data on Demand väljer du till (utan extra kostnad) som en tilläggstjänst när du köper ett abonnemang. 

 • Norden Samtal, SMS & MMS.

  1000 fria samtalsminuter, SMS och MMS till resten av Norden. (Norge, Danmark, Finland och Island). 

 • EU Samtal, SMS & MMS.

  1000 fria samtalsminuter, SMS och MMS inom EU.

  De nordiska länderna ingår i EU-paketet, så du behöver inte ha både tilläggstjänsten Norden Samtal/SMS/MMS och EU Samtal/SMS/MMS om du vill kunna ringa till både de nordiska grannländerna och länder inom EU, utan det räcker med EU-paketet som tilläggstjänst.

 • Norden Data 50 MB

  50 MB roamingdata inom Norden.

  Med Norden Data 50 MB blir det enklare att kolla mail och använda meddelande-appar då och då, även i våra Nordiska grannländer.

Företagssvar

Inget företag är för litet för att verka stort.

Med tilläggstjänsten Företagssvar är det enkelt för det lite mindre företaget att ge ett proffsigt bemötande på telefon. Tala in en hälsningsfras, visa ditt fasta nummer till och från mobilen och koppla samman upp till 5 mobilnummer till ett och samma fastnummer.

 • Ett fast nummer till mobilen
 • Egen hälsningsfras med röstbrevlåda
 • Koppla upp till 5 mobiler till samma fasta nummer.

Företagssvar kostar 39 kr/mån och i tjänsten ingår 1 Fastnummer med valfritt riktnummer.

Med Fast pris på abonnemanget så ingår en extra tilläggstjänst helt gratis, välj mellan: Norden data 50 MB, Norden Samtal, SMS & MMS eller Företagssvar.

 • Alltid öppet köp

  Vi tycker att företag också ska få öppet köp. Prova oss i 30 dagar och om ni inte är nöjda så river vi fakturan. 

 • Frivillig bindningstid

  Ett bra företag behöver inte binda fast sina kunder för att få dem att stanna. I flera fall kan bindningstid göra att priset blir lägre. Hos oss är bindningstiden frivillig.

 • Fast eller rörligt?

  Sätt samman den lösning som passar dig och ditt företag bäst. Och byt direkt om förutsättningarna ändrar sig, utan avgifter.

Personlig rådgivning via en kunnig säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Bredda företagets lösning

Utöver de tilläggstjänster som vi erbjuder i direkt anslutning till abonnemanget har vi en rad tjänster för att komplettera mobiltelefonin och skapa en verksamhetsanpassad kommunikationslösning med mobiltelefoni som bas.

 • Växel Mobil

  Med Tele2 Växel Mobil får ditt företag en modern och enkel växellösning som är extremt enkel att använda, klarar du att skicka ett SMS så kan du också koppla samtal. Perfekt för dig med ett lite mindre företag. 
  Pris per månad och anknytning från 49 kr

 • EU-Samtal, SMS och MMS

  Tilläggstjänsten EU Samtal, SMS och MMS ger dig 1000 fria samtal, 1000 fria SMS och 1000 fria MMS till EU-länder. 
  Pris per månad 59 kr

 • Roaming - Datatrafik utomlands

  Våra roamingpaket kan användas i ett eller flera länder, med en bestämd volym att utnyttja under en begränsad tid. När du startar din telefon i ett land där vi erbjuder surfpaket så kommer du automatiskt att få ett SMS. Genom att svara på SMS:et (kostar som ett vanligt SMS utomlands) kan du köpa det surfpaket som passar dig bäst. 
  Pris per st från: 45 kr

   

 • Roamingpaket - samtal utomlands

  För dig som ofta besöker och jobbar i utlandet har vi den perfekta lösningen - roamingpaket till ditt mobilabonnemang. Arbeta utan hinder, oavsett var du befinner dig, med förmånliga priser för alla typer utav kommunikation. Inom EU 299 kr/mån, Ostasien 39 kr/mån, Nordamerika 39 kr/mån och Mellanöstern 39 kr/mån.
  Pris per månad från: 39 kr

   

 • Säkerhetspaket

  Känn dig trygg med vårt unika säkerhetspaket. Det är speciellt utvecklat för Androidmobiler och inkluderar virusskydd, stöldskydd och backup av kontakter, bilder och annat viktigt i din mobil. Säkerhetspaketet lägger du till under din beställning av mobiltelefoni.
  Pris per månad: 19 kr (första månaden kostnadsfri)

 • Företagsspecifikt APN

  Företagsspecifikt APN (Access Point Name) är en mobil lösning där företaget tilldelas ett unikt APN-namn som konfigureras i Tele2s mobilnät och i de anställdas mobila enheter eller 3G/4G-modem. Detta APN pekar direkt på företagets fasta förbindelse. När abonnenten verifieras i nätet tilldelas rättighet att använda den unika APN-förbindelsen och en anslutning till företagets nätverk upprättas. Kontakta oss för rådgivning kring tjänsten.

 • SMS från dator

  Om du vill kunna skicka SMS från datorn direkt eller via outlook plug-in kan du ladda ner nedanstående produkt och direkt använda vår tilläggstjänst SMS från datorn.

  Fristående version - Windows 7 - Kontakta kundservice så skickar vi dig länken.
  Enterprise API
  Användarhandbok - fristående version

  Priser SMS: inom Sverige 0:39 kr/st, till utlandet 0:79 kr/st. Priser MMS i Tele2s nät 0:79 kr/st, till övriga operatörer 1:59 kr/st. Debiteringsintervall, 0-160 tecken - 1 SMS, 161-306 tecken- 2 SMS, 307-460 tecken - 3 SMS.

 • Spärrtjänster

  För att hindra att någon obehörig utnyttjar din telefon kan du använda dig av olika typer av spärrtjänster.

  Det finns fem typer av spärrar:
  > Spärr av samtliga utgående samtal
  > Spärr av samtliga utgående utlandssamtal samt betalsamtalsnummer
  > Spärr av samtliga inkommande samtal
  > Spärr av alla inkommande samtal vid resa utomlands
  > Spärr av alla utlandssamtal vid resa utomlands, utom samtal till Sverige. Observera att när du spärrar alla inkommande eller utgående samtal spärrar du även för SMS.

Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Better Business

Better Business ges ut av Tele2 Business och bjuder på tips, trender och inspirerande läsning om hur arbetslivet kan bli bättre, smartare och roligare med teknikens hjälp. Better Business uppdateras flera gånger i månaden och skickas också ut som ett e-nyhetsbrev åtta gånger per år. 

 • Nya basstationer

  Bygget av fler basstationer för bättre yttäckning pågår för fullt. Under februari har vi färdigställt basstationer i följande län: Dalarnas län, Gävleborgs län, Norrbottens län, Stockholms län, Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län, Östergötlands län.

 • 4G eller LTE

  4G-nätet hanterar bara datatrafik, vilket gör uppkopplingen stabilare och snabbare. Tekniken bakom heter LTE (Long Term Evolution). Med 4G surfar du normalt i en hastighet på 20-40 Mbit/s (upp till 80 Mbit/s). Tele2 bygger 4G-nät med Telenor, genom det gemensamma bolaget Net4Mobility och 4G-nätet har idag 99,8% befolkningstäckning.

 • 3G eller UMTS/HSPA

  3G-nätet hanterar både samtals- och datatrafik och du surfar i hastigheter upp till 25 Mbit/s. Teknikerna bakom 3G heter HSPA och UMTS, där HSPA ger den snabbaste dataöverföringen. Tele2 äger, driver och bygger ut sitt 3G-nät med TeliaSonera via det gemensamma bolaget Svenska UMTS-Nät AB.

 • 2G eller GSM

  2G-nätet används primärt för samtalstrafik. I samband med utbyggnaden av 4G, slog Tele2 och Telenor samman sina 2G-nät vilket ledde till en ökning av antalet basstationer och gav en befolkningstäckning på 99,8%.  Arbetet med att förbättra täckningen fortsätter nu med utbyggnad av fler basstationer för att öka yttäckningen från 70% till 90% av hela landets yta.