Handla

handla hos
tele2 idag

Mobiltelefoner

Vi har alla de senaste mobiltelefonerna i olika prisklasser och för olika behov. Självklart fri frakt och fri retur. Vilken telefon passar dig?

ett ABONNEMANG.
ingen bindningstid.

Vi har inte längre några färdigpaketerade abonnemang. Du plockar själv ihop det du vill ha. Det enda som du behöver ta ställning till är om du vill ringa och skicka SMS/MMS till ett fast eller rörligt pris samt hur mycket data du behöver.

Och om du ändrar dig i efterhand kan du enkelt byta via Mitt Tele2.

MOBILT BREDBAND 4G

Vi har ett snabbt 4G-nät och med en router eller modem får du ett snabbt och prisvärt bredband. Allt är förinstallerat och extremt enkelt att använda. Du får dessutom prova i 30 dagar och om du inte är nöjd så river vi fakturan.  

hemTELEFONI

Vi har billig hemtelefoni för alla behov. Vi rekommenderar speciellt vår lösning Hemtelefoni via Mobilnätet som ger dig en enkel hemtelefonilösning till ett väldigt lågt pris. Självklart kan du behålla ditt gamla nummer och du får prova i 30 dagar, om du inte är nöjd så river vi fakturan.  

Allt till
surfplattan

Vi har abonnemang med stora datapaket så att du ska kunna använda din surfplatta var du vill. Självklart har vi också ett urval av de bästa surfplattorna till riktigt bra priser. 

Maxa luren
med TILLBEHÖR

Vi har ett stort sortiment av tillbehör till riktigt bra priser. Hörlurar, headset, laddare, skal, skärmskydd och allt du kan behöva till din mobil. Eller varför inte en smartklocka, som är en förlängning av din mobil.