Handla

handla hos
tele2 idag

Mobiltelefoner

Vi har alla de senaste mobiltelefonerna från de största tillverkarna i olika prisklasser och för olika behov. Beställ din telefon via webben och hämta ut den hos postombud eller i närmaste Tele2-butik. Självklart har vi fri frakt och telefonerna är aldrig operatörslåsta.

Vilken telefon passar dig?

ett ABONNEMANG.
ingen bindningstid.

I alla våra mobilabonnemang ingår fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Det enda du behöver ta ställning till är hur mycket data du vill ha varje månad. Vill du slippa oroa dig för att surfen kan ta slut rekommenderar vi vårt Unlimited-abonnemang. Då kan du surfa hur mycket du vill, när du vill. 

Surfar du olika mycket varje månad kan du enkelt ändra till ett abonnemang med större eller mindre datapaket via Mitt Tele2

MOBILT BREDBAND 4G

Vi har ett snabbt 4G-nät och med en router eller modem får du ett snabbt och prisvärt bredband. Allt är förinstallerat och extremt enkelt att använda. Du får dessutom prova i 30 dagar och om du inte är nöjd så river vi fakturan.  

Maxa luren
med TILLBEHÖR

Vi har ett stort sortiment av tillbehör till riktigt bra priser. Hörlurar, headset, laddare, skal, skärmskydd och allt du kan behöva till din mobil. Eller varför inte en smartklocka, som är en förlängning av din mobil.

Allt till
surfplattan

Vi har abonnemang med stora datapaket så att du ska kunna använda din surfplatta var du vill. Självklart har vi också ett urval av de bästa surfplattorna till riktigt bra priser.