Handla

handla idag

Mobiltelefoner

Vi har alla de senaste mobiltelefonerna för alla behov och prisklasser. Självklart fri frakt och fri retur. 

ett ABONNEMANG.
ingen bindningstid.

Vi har inte längre några färdigpaketerade abonnemang. Du plockar själv ihop det du vill ha. Du behöver bara ta ställning till två saker:

  1. Vill du ha fast eller rörligt pris för samtal, SMS och MMS?
  2. Hur mycket data behöver du?

Och om du ändrar dig i efterhand är det bara att ändra. Du kan när som helst ändra mellan rörligt och fast pris och mellan olika datapaket. 

MOBILT BREDBAND 4G

Vi har ett snabbt 4G-nät och med en router eller modem får du ett snabbt och prisvärt bredband. Allt är förinstallerat och extremt enkelt att använda. Du får dessutom prova i 30 dagar och om du inte är nöjd så river vi fakturan.  

hemTELEFONI

Vi har billig hemtelefoni för alla behov. Vi rekommenderar speciellt vår lösning Hemtelefoni via Mobilnätet som ger dig en enkel hemtelefonilösning till ett väldigt lågt pris. Självklart kan du behålla ditt gamla nummer och får prova i 30 dagar, om du inte är nöjd så river vi fakturan.  

Allt till
surfplattan

Vi har billiga abonnemang om du vill kunna använda din surfplatta var du vill. Självklart har vi också ett urval av de bästa surfplattorna till riktigt bra priser. 

Maxa luren
med TILLBEHÖR

Vi har ett stort sortiment av tillbehör till riktigt bra priser. Hörlurar, headset, laddare, skal, skärmskydd och allt du kan behöva till din mobil. Det allra senaste är så kallade wearables, som en slags klocka som är en förlängning av din mobil.