Handla

Tjänster & Erbjudanden

Vi samarbetar med många företag för att du som Tele2-kund ska trivas hos oss. Tjänsterna vi erbjuder kan maxa ditt liv på många olika sätt - på din mobil, surfplatta och dator.


 • Superdeal på populära iPhone SE

  Passa på att fynda rejält. Nu kan du köpa Apple iPhone SE till ett riktigt bra pris och spara 1000 kr. En populär iPhone-design med ett inre som iPhone 6.

 •    
  Missa inte rabatt på Samsung S7 och S7 edge

  Köp Samsungs kraftfulla mobiltelefoner till riktigt bra priser. Snygg design, kraftfull kamera och plats för minneskort. Slå till nu!


 • Sänkta priser på mobilt bredband

  Spara 100 kr/mån på mobilt bredband i 12 månader med 50 GB, 100 GB eller 200 GB. Helt utan bindningstid.


 • Sluta leta wifi - nu ingår Datakort

  Nu kan du koppla upp alla dina enheter med ett och samma Tele2-abonnemang. Komplettera med upp till 9 Datakort, helt utan extra kostnad.

HBO Nordic

Som Tele2-kund får du just nu 2 fria månader på HBO Nordic och möjlighet att se de best hyllade serierna. Erbjudandet kan nyttjas en gång per mobilt abonnemang som du har hos Tele2.

    

Viaplay

Missa inte familjeunderhållning på högsta nivå. Alla Tele2-kunder, nya som gamla, får prova Viaplay fritt i 2 månader. Erbjudandet går att nyttja en gång per mobilabonnemang. 

   

    

Readly

Alla dina favorittidningar kan nu följa med dig vart som helst, utan att ta upp för mycket plats. Readly ger dig obegränsad tillgång till svenska dagstidningar och både svenska och internationella magasin i alla genre. Du som Tele2-kund kan testa Readly i två månader kostnadsfritt.

    

Få betalt för din gamla mobil

Passa på att sälja din gamla mobil till oss när du köper en ny – en perfekt lösning för både plånboken och miljön.