Kära kund, beställ dina produkter här på tele2.se senast kl. 15.00 på fredag den 19 december för leverans innan julafton.
Handla

fast bredband

 • ADSL ADSL

  ADSL

  ADSL är en internetuppkoppling som går via det fasta telenätet. Hur hög hastighet som du kan komma upp i beror på ditt avstånd till närmaste telemast. Ofta är de högsta hastigheterna med ADSL runt ca 24 Mbit/s. En stor fördel med ADSL är att det inte finns någon begränsning i datamängd. 

 • Bredband via datauttaget Bredband via datauttaget

  Bredband via datauttaget

  Bor du i ett hus anslutet till ett stadsnät eller där Tele2 har installerat FiberLAN kan du få fast bredband via datauttaget. Tack vare sin överlägsna överföringskapacitet kan du med bredband via datauttaget ta emot och skicka en större mängd information än med någon annan bredbandsteknologi. Du kan få ett superbredband med hastigheter upp till 1000 Mbit/s till ett otroligt bra pris.

 • Bredband via TV-uttaget Bredband via TV-uttaget

  Bredband via TV-uttaget

  Har du Tele2 som TV-leverantör kan du i många fall få Tele2 Bredband samma väg. Det är ett säkert och snabbt bredband till ett lågt pris med hastigheter upp till 250 Mbit/s. Du kan även ringa med Hemtelefoni via Bredbandet och få mycket lägre månadsavgift på bredbandet.