Driftinformation fasta nätet

Ett stabilt nätverk är A och O i vår bransch. Samtidigt vill vi också ge våra kunder bästa möjliga information kring fel som kan uppstå.  Därför har vi en drifinformationskarta, där du enkelt kan gå in och se om det finns några störningar i ditt område. Du kan också se när felet förväntas vara åtgärdat.

Aktuella driftstörningar


  • Senast uppdaterad 2014-09-15 17:46:00

    Hemtelefoni via bredband, Bredband via TV-uttaget, Digital-TV, Kabel-TV : Lidköping

    Just nu utför vi uppgraderings- och förbättringsarbeten i vårt Kabel-TV och kabelbredbandsnät i Lidköping, Finspång och Västervik. Arbetet innebär att kabeltjänster på dessa orter kommer att vara otillgängliga under vissa perioder vardagar mellan klockan 07.00 och 17.00 I Lidköping och Finspång berör arbetet hela orten och kommer att pågå fram till och med den 26 september. I Västervik beräknas arbetet vara avslutat den 20 september och berör endast områden kring Breviksvägen, Arabievägen och Sankt Gertrudsväg. Vi ber om er förståelse och överseende med detta.

    Starttid: 2014-08-18 07:00:00 - Beräknad klartid: 2014-09-26 17:00:00

Till toppen

Karta för driftinformation för fasta nätet

I vår driftinformationskarta kan du se om det finns några driftstörningar i ditt område och när de förväntas vara åtgärdade. Utöver dessa fel tillkommer fel i anslutningsnätet som ägs av Skanova. Det vill säga fel i nätet som går från telestationen och ut till enskild kund. Dessa fel behöver felanmälas till respektive teleoperatör av berörd kund. Kartan visar större stations- och kabelfel som drabbar Tele2s fasta nät i Sverige. Informationen uppdateras automatiskt och presenterar område där det just nu är störningar, vad störningen beror på, när problemet uppstod och när problemet beräknas vara löst.

I kartan kan du söka på ett specifikt område i Sverige på tre olika sätt:

Adress: för en så noggrann sökning som möjligt ange en fullständig gatuadress (gatuadress, nummer och ort). Om du anger bara gatunamnet får du upp en träfflista ifall det finns flera alternativ att välja mellan. Finns gatuadressen inte med, välj istället något av de två andra söksätten.


Område: om du är intresserad av ett speciellt län eller kommun kan du använda rullistorna.
Karta: klicka dig fram i kartan och zooma in på området du är intresserad av.

Sök kundservice

Sök

Till exempel: faktura