Jobba hos oss

 

Vill du jobba på en riktigt spännande och utvecklande arbetsplats? Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Tele2 och vilka lediga jobb som finns just nu.

Till toppen

Lediga jobb

För oss är kunniga medarbetare det viktigaste för vår framgång. Vi bryr oss om vem du är och på Tele2 kan du växa. Det som ständigt driver vårt företag framåt är vår unika företagskultur ”the Tele2 Way” som bygger på våra värderingar - öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet. Oavsett var du arbetar i organisationen, kommer du att märka att rätt attityd och delaktighet i vår företagskultur är viktiga framgångsfaktorer i ditt arbete.

Vill du jobba på en riktigt spännande och utvecklande arbetsplats? Vi söker alltid talanger inom IT, marknad, sälj, ekonomi och till våra butiker.

 

Till toppen

Är du en av oss?

Magnus Hultman
Försäljningschef Large Enterprise Sales Stockholm 

”I vår bransch, där produkterna liknar varandra, är det kreativiteten i kombination med vår energi som gör skillnaden i affärerna. På Tele2 är det bara min egen förmåga som sätter gränserna och här är det en fördel att vara en dålig förlorare – inte tvärtom!”

 Jenny Malmberg
Solution Owner Finance HR och Asset

”På Tele2 rör det ständigt på sig och det innebär att jag hela tiden höjer min kompetens och växer som person. Här får vi stor frihet i hur vi löser våra arbetsuppgifter, och jag uppskattar att det är en prestigelös miljö där alla tar tag i det som behöver göras.”

Josefine Forssell
Chef för Kundservice Residential

”Jag trivs med att det finns stora möjligheter att vara med och påverka och skapa förändring. Som chef får jag mycket eget ansvar och ett stort förtroendekapital från Tele2. Vi är också ett lärande företag och vi delar generöst med oss av vår kunskap till varandra. Det gör att jag får kraft i mina beslut.”

 

Ludvig Andén
Försäljningsansvarig digitalt Comviq.se

”På Comviq är beslutsvägarna korta och idéerna omsätts till verklighet i raketfart. För mig som är resultatinriktad och trivs med tempot, rörligheten och trycket är det helt rätt plats. Det är som att jobba på en start-up i en storbolagsform.”

Till toppen

Karriär

På Tele2 strävar vi alltid efter att vara ”Great place to work”. Vi lyckas tack vare våra medarbetare. För att fortsätta våra framgångar söker vi alltid kreativa och nytänkande kollegor. För att utveckla våra stjärnor och vara en ”Great place to work” tycker vi att det är viktigt att fokusera på bland annat:

Chefsprogram – att chefer på Tele2 har ett stort ansvar att utveckla individen och organisationen och genom en gemensam plattform för ledarskap kopplat till våra värderingar är en förutsättning för Tele2s fortsatta framgång.

Future Leaders program – vi satsar på ett chefsprogram för att möjliggöra och utveckla dig som satsar på en framtid som chef inom Tele2.

Sales Academy – Tele2s säljutveckling för alla nivåer av säljare.

 

MyVoice - Tele2s årliga medarbetarundersökning. Vi vill vara en god arbetsgivare med medarbetare som trivs.

Performance Management – Individuella utvecklingsplaner som följs upp kvartalsvis.

Talent management – identifiera och utveckla våra topptalanger.

Jämställdhet – vi vill bland annat öka andelen kvinnor inom teknik och på chefspositioner.

Mångfald – vi vill spegla våra kunder och samhället i stort och därför är det viktigt att vi alltid strävar efter olika erfarenheter och bakgrunder. 

Läs mer om våra lediga jobb

Till toppen

Tele2Butikerna


Tele2Butikerna fortsätter sin succé! 2009 slog vi upp portarna till vår första butik och vi växer så det knakar. Idag har vi ett 50-tal butiker runt om i Sverige och det kommer flera – så håll utik! Läs mer om våra lediga jobb.


Butiker i världsklass

Tele2s butiker är i absolut världsklass med häftiga tekniska lösningar som ger både oss som arbetar i butiken och våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Vi är i världsklass. I tidningen Mobils årliga (2012) supertest som mäter bemötande, kunskapsnivå och ärlighet har vi blivit utsedda till årets återförsäljare och bästa butikskedja. 

 

Fler till segertåget

Vi är fortfarande i början på vårt segertåg och vi söker personer som motiveras av försäljning, framgång och möjligheten att få chansen att vara med och sätta en ny butikskedja på kartan. När våra medarbetare är bra, blir vi bra. Vi anställer kreativa, kunniga, hungriga personer med mycket energi och glädje. För att fortsätta vår succé behöver vi bli fler av samma sort; som hellre blickar mot horisonten än fastnar i problem. Som briljerar med sina kunskaper och har allt fokus på våra kunder.


Möt några av våra anställda i Tele2Butikerna

 

 

Värderingar

Tele2s värderingar är din nyckel till framgång hos oss. Vi har en handfull värderingar och de leder oss på rätt väg mot våra högt satta mål; Vi är flexibla, kostnadsmedvetna och öppna. Vi drivs av att agera, utmana och alltid leverera med fokus på kvalitet. Rätt attityd och glöd tillsammans med förmågan att arbeta efter Tele2s värderingar är avgörande. Vi letar efter personer med personlighet och som kan visa på faktiska resultat. Personer som vill skapa himmelriket för våra våra kunder. Tele2Butikerna är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats. Vi arbetar med tydliga mål, utvärdering och feedback som gör att du tillsammans med nya utmaningar, ansvar och kompetensutveckling kan utvecklas hos oss och med oss. I filmen ovan möter du några av våra anställda som med egna ord berättar om hur de upplever det att arbeta i Tele2Butikerna.

Vi söker killar och tjejer till våra butiker med olika etniciteter, åldrar, bakgrunder och kompetenser. Frank, som själv är ett får, vet att bra business kräver mångfald. Vi söker efter butikschefer och säljare som skiljer sig från mängden!

Till toppen

Våra värderingar - The Tele2 Way

På Tele2 arbetar vi stenhårt för att nå våra mål. Den snabba takten inom telekommarknaden och Tele2 gör att det är nödvändigt med en gemensam värdegrund. Tele2s företagsvärderingar, ”The Tele2 Way” definierar vilka vi är och hur vi arbetar. Den vägleder oss i vår dagliga verksamhet och ger stöd i beslutsfattandet. Den skapar starka band mellan våra medarbetare över landsgränser och kulturer.

Vi sammanfattar våra värderingar i sex värdeord. Vi är flexibla, öppna och kostnadsmedvetna. Vi drivs av att leverera kvalitet, agera snabbt och att utmana. Vart och ett av de sex värdeorden är laddade med innehåll som utgör en del av vårt dna, vårt sätt att vara. Att vi är flexibla står exempelvis för att vi lyssnar på kunderna och att vi älskar förändring, att vi är utmanare innebär att vi är stolta men aldrig nöjda och att vi vågar fatta beslut. Kostnadsmedvetenheten innebär att vi alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader.

 

Vi är...

Flexibla

Vi drivs av att...

Leverera kvalitet

Vi lyssnar på kunderna

Vi agerar och reagerar snabbt

Vi är få och snabbrörliga

Vi älskar förändring

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten men levererar inga onödiga extravaganser

Vi kopierar med stolthet

Enkelhet är ofta kvalitet

Ändra inte på ett vinnande koncept

Intern kvalitet är lika viktig som externÖppnaAgera

Vi är prestigelösa/ och gillar rak och ärlig kommunikation

Vi hjälper till där det behövs och delar med oss av vår kunskap

Vi är tillgängliga

Vi är lösningsorienterade

Vi håller deadlines

Vi lär oss av våra misstag

Vi tar initiativ

Vi har roligt och vi firar våra segrarKostnadsmedvetnaUtmana

Vi ifrågasätter kostnader

Vi gör smarta investeringar

Vi intar alltid utmanarpositionen

Vi ger aldrig upp och har vinnarattityd

Vi är stolta men aldrig nöjda

Ingenting är omöjligt

Vi vågar fatta beslut

Sök kundservice

Sök

Till exempel: faktura