Om Tele2

Tele2 är en av Europas ledande telekomoperatörer och tillhandahåller alltid det bästa erbjudandet.

Till toppen

Om Tele2

Tele2 Sverige erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster till cirka 4,5 miljoner kunder, såväl privatkunder som företagskunder, på den svenska marknaden.

Vår grundare Jan Stenbecks arv av att utmana rådande marknadsvillkor och förhållningssätt till kundernas önskemål och behov lever starkt i oss och vi har en ständig vilja att tänka nytt, bättre och smartare som genomsyrar allt vi företar oss.

Tele2 Sverige är i dag tvåa på såväl privat- som företagsmarknaden. Vårt nät är ryggraden i vår affär och vi är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G vi har byggt, som i dag ger täckning till 99,9% av svenska befolkningen. Genom vårt nät och våra tjänster ger vi möjligheter för samhällskritiska funktioner att fungera – men också att vardagen fungerar praktiskt för våra många privat- och företagskunder. Det är ett ansvar vi tar på största allvar.

Nedan kan du läsa om ledningsgruppen för Tele2 Sverige. Om du vill komma i kontakt någon rekommenderar vi att kontakta någon av våra presskontakter så att vi kan säkerställa att du får snabb och bra hjälp.

Tele2 Sverige ingår i Tele2 AB som har över 15 miljoner kunder i 10 länder och som sedan 1996 är noterat på Stockholmsbörsen. Under 2012 omsatte bolaget 31 miljarder kronor och hade ett rörelseresultat (EBITDA) på 6 miljarder kronor. För finansiell information och mer information om Tele2 AB vänligen se tele2.com.

Besök vårt digitala pressrum Tele2 Newsroom och klicka på fliken "Om oss" för mer information om vår ledningsgrupp.

Till toppen

Ledningsgruppen för Tele2 Sverige


Thomas Ekman
VD

Stefan Backman
Chefsjurist

Samuel Skott
Chef Customer & Product Design

Pernilla Oldmark
Chef Communication & Marketing

Anders Långsved
Chef Business Sales & Delivery

Susanne Holmström
Chef Consumer Sales & Delivery

Ingrid Bremark
Personalchef

Åsa Källenius
Finanschef

Alexandra Drevenlid
Teknikchef

Jens Petersson
Chef Business Change

 

Tele2 Sverige AB | Organisationsnummer 556267-5164

Till toppen

Trainee program

We place our trainees where they belong. At the top.

Read more and apply at tele2.com.

Till toppen

Corporate Responsibility

Tele2 ska inte bara göra bra affärer, vi ska göra affärer vi kan vara stolt över.

En god affär för alla parter handlar om mer än pengar. Hållbarhetsarbete är en naturlig del av affärsmodellen och genom att ta ansvar och göra affärer som inte bara är bra för oss och kunden utan för alla, kan Tele2 även behålla och rekrytera de bästa medarbetarna som delar Tele2s värderingar. Långsiktigt hållbar affär ger nöjda kunder, bidrar till samhällsutveckling, skapar konkurrenskraft och en avkastning som gör att ägarna uppfattar Tele2 som en i flera avseenden god investering.

Målsättningen för Tele2:s arbete inom Corporate Responsibility, eller den svenska termen vi använder ”Ansvarsfullt företagande”, är att den goda affären skall vara en självklar del av vårt dagliga arbete i hela organisationen. Det handlar om att göra det som är rätt, riktigt och viktigt när något faller inom vårt verksamhetsområde och där vi har störst påverkan kan vi göra störst skillnad. Läs mer om vårt Coporate Responsibility arbete här.


Tele2 har tre fokusområden för det ansvarsfulla företagandet:

- Miljö och hållbart företagande
- Integritetsfrågor
- Säkerhet och möjligheter för barn och unga

Hur behandlas personuppgifter inom Tele2?

Tele2 tillhandahåller tjänster för elektronisk kommunikation och behandlar därför en mängd data som innehåller uppgifter. En stor del av de här uppgifterna är personuppgifter sett utifrån krav och regler i Personuppgiftslagen (PuL,), lagen om elektronisk kommunikation och olika föreskrifter. Många av de reglerna bygger dessutom på EU-direktiv. Men för Tele2 är våra kunders rätt till sin integritet något både självklart och mycket viktigt. Att vår behandling av kunduppgifter sker på ett säkert sätt är grundläggande och handlar därför inte bara om att uppfylla lagkrav. Läs mer här.

Till toppen

Logotyper

Här hittar du Tele2s logotyp i formatet EPS. EPS stöds av de flesta layout- och grafikprogram och kan läsas av både MAC och PC.

Ladda ner Tele2s logotyp (zip)

Riktlinjer för användande av logotypen (pdf)

Sök kundservice

Sök

Till exempel: faktura