Hemligt nummer

Om du vill dölja ditt nummer när du ringer kan du välja att göra det vid enstaka samtal eller att alltid dölja ditt nummer.

Till toppen

Enstaka samtal

Genom att knappa in #31# före telefonnumret när du ringer visas inte ditt nummer i mottagarens display. Detta gäller dock inte vid SMS då det inte går att dölja ditt nummer.

Till toppen

Alltid hemligt nummer

Om du alltid vill ha hemligt nummer så finns det tilläggstjänsten Hemligt nummer som du kan beställa kostnadsfritt. Om du har hemligt telefonnummer är det inte möjligt att få reda på ditt telefonnummer, varken via kundservice, nummerupplysningen eller telefonkatalogen. Ditt nummer presenteras inte heller i displayen hos den du ringer till. Det går dock inte att skicka SMS med dolt nummer.

Du kan beställa tjänsten när ditt abonnemang är aktiverat. Tilläggstjänster flyttas inte automatiskt med när du gör en portering (byter operatör men behåller ditt nummer), så det är viktigt att du kontaktar kundservice för att koppla hemligt nummer på nytt när du bytt operatör. Det nya abonnemanget måste vara aktivt för att du ska kunna koppla på tjänsten.

Beställ tjänsten genom att kontakta kundservice.

Vill du visa ditt nummer vid ett enstaka samtal?

Om du redan har tjänsten Hemligt nummer inkopplat kan du slå *31# före telefonnumret för att tillfälligt visa ditt nummer för mottagaren.

Sök kundservice

Sök

Till exempel: faktura