Sök
Hi, logout

HTC

HTC

HTC

Alla priser visas med Tele2 Byt 24 månader.

SENASTE FRÅN HTC: One M9

Nästa generation One från HTC är nu här. HTC One M9 liknar den populära föregångaren One M8 men har flera förbättrade egenskaper som gör den till en helt ny generation One.

Telefonen har som tidigare modell två framåtvända BoomSound-högtalare men är nu även utrustad med Dolby Audio surroundljud vilket ger ett fantastiskt ljud. Snygg design, bra kamera och högtalare i världsklass är några saker som gör M9 till en värdig efterföljare.

htc1
htc2

HTC

HTC har skapat en rad smartphones i två olika serier; One och Desire. One-serien kännetecknas av högtalare som levererar ljud i toppklass, snygg design i metall och smarta kameror, medan Desire-serien ger bra prestanda och snygg design för ett bra värde.

product title

HTC med abonnemang -
helt utan bindningstid!

Slipp krångliga abonnemang och långa bindningstider med vårt nya abonnemang. Välj om du vill ha fast eller rörligt pris och vilken datamängd du behöver per månad. Om dina behov förändras kan du enkelt ändra i ditt abonnemang och du har självklart ingen bindningstid.

product title

HTC till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Du får 20% på abonnemangskostnaden och 400 kr rabatt på utvalda telefoner. Läs mer om våra studentrabatter!