Sök
Hi, logout

Samsung

Samsung

SAMSUNG

Alla priser visas med Tele2 Byt 24 månader.

Senaste från Samsung: Galaxy S6

Den nya generationen av Samsung Galaxy är här med Galaxy S6 och S6 edge. De kommer efter Galaxy S5, som är en riktig storsäljare, men mycket är nytt och förbättrat för att skapa en helt ny generation.

Med hjälp av den förbättrade batteritiden kan telefonen användas under en längre tid som gör att du kan använda telefonen utan oro att batteriet ska ta slut. Gillade du Galaxy S5 och vill ha den senaste tekniken så är nya generationen S6 en självklarhet för dig!

samsungs6
samsunggalaxy

Samsung Galaxy

Galaxy-serien är känd för dess skarpa och kristallklara skärmar som ger en unik skärmupplevelse. Ta del av underhållning, sociala medier och bilder på ett snyggt och tydligt sätt.

samsungmedabonnemang

Samsung med abonnemang - helt utan bindningstid!

Hos Tele2 kan du skräddarsy ditt abonnemang helt efter dina önskemål och behov. Du väljer om du vill ha fast eller rörligt pris och hur mycket data du vill ha per månad. Självklart har vi ingen bindningstid och du kan ändra ditt abonnemang om dina behov förändras.

studentrabatt

Samsung till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Du får 20% på abonnemangskostnaden och 400 kr rabatt på utvalda telefoner. Läs mer om våra studentrabatter!