Pressmeddelande 2012-05-28

Tele2 sänker kraftigt surfpriserna för utlandsresenärer

I god tid till semestrarna blir det billigare för Tele2s kunder att surfa utomlands. Tele2 sänker priserna för surf med upp till 80 procent.

Idag lanserar Tele2 fem surfpaket för utlandet. Ett för Norden och Baltikum, ett för Kroatien, ett för Turkiet, ett för Europa och ett för USA. Paketen sänker kostnaden för surf med upp till 80 procent. Dessutom sänker Tele2 standardpriset för data.

 – Surfpaketen sänker priserna kraftigt på datatrafik i Europa och USA, men även våra kunder som inte köper ett surfpaket betalar max 7 kr/MB för data i EU. Med vår prissättning är vi billiga både för de kunder som vill surfa lite och de kunder som vill surfa mycket, säger Samuel Skott, affärsområdeschef för Tele2 Privat.

Som en extra trygghet är dessutom funktionen Maxpris aktiverad på samtliga Tele2s mobilabonnemang som informerar via sms när kostnaden för surf närmar sig 550 kronor.

– Med de nya surfpaketen och sänkta standardpriset kan våra kunder vara säkra på att de får marknadens lägsta priser även när de befinner sig utomlands, säger Samuel Skott.


Läs mer om Surf utomlands