Bredband 4G

Bli kund

Vad roligt att du vill bli kund hos oss på Tele2! Här hittar du den information du behöver för att teckna ett nytt abonnemang eller köpa nytt modem/router.

Du kan även läsa mer om leveranstider och hålla koll på din order med hjälp av vår smarta orderstatusfunktion. Här hittar du även information om Öppet köp och vad som gäller kring garanti och försäkring.Du hittar alla artiklar till Bli kund i navigeringen på höger sida.

Läs mer om vårt Mobila Bredband 4G som både är perfekt för hemmabruk och att ta med på semestern. Välj om du vill ha en router, ett modem eller endast ett SIM-kort till din iPad, surfplatta eller tablet.