Bli kund

Teckna ett Mobilt Bredband 4G

Teckna nytt abonnemang

När du har beställt ett nytt abonnemang levererar vi SIM-kort och modem/router till din folkbokföringsadress. SIM-kortet är aktiverat vid leverans och så fort du sätter i SIM-kortet är du igång och kan börja surfa.

För att teckna ett abonnemang behöver du:

• Vara över 18 år
  • Ha en svensk folkbokföringsadress
  • Ha ett svenskt personnummer
  • Vi gör en kreditkontroll och du får direkt veta om beställningen är godkänd

Du tecknar ett nytt abonnemang här. Som student kan du skaffa vårt billigaste mobila bredband för studenter.

Köpa nytt modem/router

Du kan när som helst köpa till en router eller ett modem till ditt abonnemang. Du kan totalt ha två delbetalningar på ett och samma abonnemang. Du köper ett nytt modem eller router här

Du kan välja att dela upp din betalning på 6, 12, eller 24 månader. Vill du avsluta ditt abonnemang kan du dessutom välja om du vill slutbetala ditt modem/router eller om du vill ha delbetalningen kvar hos oss.

När du köper ett nytt modem/router på avbetalning tillkommer en uppläggningsavgift på 250kr. Detta är en engångsavgift kommer på din första faktura.