Aktivera SIM-kort för Mobilt Bredband 4G

Får du ett SIM-kort vid köp av nytt Mobilt Bredbands-abonnemang är SIM-kortet aktiverat när du får det och du kan börja använda ditt nya abonnemang på en gång.

Är du befintlig kund hos oss och får ett nytt ersättningskort behöver detta aktiveras för att det ska fungera. Har du ett Mitt Tele2-konto och har kopplat ditt abonnemang kan du aktivera SIM-kortet där under Ändra funktioner. Du kan även aktivera ditt SIM-kort genom att kontakta kundservice.