E-faktura och autogiro

Skaffa E-faktura

1. Logga in på din internetbank och klicka på fliken för e-faktura.
  2. Sök på "Tele2"
  3. Skriv in ditt kundnummer och abonnemangets telefonnummer. Dessa uppgifter hittar du på din faktura eller Mitt Tele2.
  4. Klicka på ansök.

eller

1. Betala en faktura via din internetbank
  2. Klicka på symbolen för e-faktura i betalningsinformationen.

Oavsett vilket av ovan alternativ du väljer tar det upp till fem dagar innan din e-faktura aktiveras. Får du hem en pappersfaktura under denna tid behöver den betalas manuellt.

Skaffa autogiro

Har du tröttnat på att få pappersfakturor med långa OCR nummer? Med autogiro förenklar du för dig själv genom smidiga betalningar och du slipper dessutom avgiften för pappersfaktura.

Gör så här:

1. Logga in på din internetbank och välj betala/överföra och välj sedan autogiro i menyn (kan skilja sig beroende på bank).
  2. Du behöver ditt kundnummer för att ansökan om autogiro. Det hittar du på Mitt Tele2 eller på din faktura.
  3. Får du hem en pappersfaktura ska den betalas manuellt.

När du har skaffat autogiro dras det fakturerade beloppet automatiskt från ditt konto varje månad. Det enda du behöver se till är att det finns pengar på kontot vid förfallodatumet. Du kan se dina fakturor på Mitt Tele2 och du får ett SMS varje månad med information om vilket belopp som kommer att dras samt vilket datum beloppet dras.

Ska någon annan betala via autogiro?

Är det någon annan än den som står på abonnemanget som ska betala via autogiro behöver vi få in en blankett. Följ nedan guide för att skicka in din autogiroblankett.

1. Skriv ut autogiroblanketten.
  2. Fyll i blanketten.
  3. Viktigt att den som ska betala skriver under.
  4. Skicka blanketten till: Frisvar, Tele2 Sverige AB, Svarspost, Kundnummer 160 00 23 00,
    110 00 Stockholm.

Får du hem en pappersfaktura ska den betalas manuellt.

Byta bank eller konto för autogiro

Har du autogiro och ska byta bank eller byta konto som pengarna ska dras från behöver du kontakta din bank och be dem göra en flytt av ditt autogiro.