E-postinställningar

Tele2 har ett antivirusprogram och SMTP autentisering för e-post. Detta gör att du kan skicka e-post med andra leverantörer samtidigt som din dator skyddas från att kunna nyttjas för spam-utskick.

För att kunna skicka e-post med Tele2 behöver du ändra dina inställningar i de fall du använder dig av ett e-postprogram som till exempel Outlook Express. Använder du en webmail är detta inte nödvändigt.

Inställningar

• Server för utgående e-post: mail.tele2.se
  • Port för utgående e-post: 587
  • Server för inkommande e-post: mail.tele2.se
  • Port för inkommande e-post (POP3): 110

Kryssa i att den utgående servern kräver autentisering och fyll sedan i uppgifterna för din e-postadress och lösenord du angav när du registrerade e-post hos oss. Detta gör du i inloggningsuppgifterna för den utgående servern.

Inställningar för e-postprogram

Använder du Outlook Express kan du konfigurera dina e-postinställningar automatiskt med hjälp av länken nedan. Använder du ett annat e-postprogram hittar du steg för steg guide i länkarna nedan.