Viktig information till dig med mailkonton: @tele2.se eller @swipnet.se. Logga in på ditt mailkonto före februari månads slut 2015 annars klassas kontot som inaktivt och tas bort. Är du aktiv användare av din mailadress kan du bortse från denna information.
Kom igång

Installationsguider

Vi hjälper dig att komma igång med ditt Bredband 4G (modem och routrar).

Följ enkelt instruktionerna i våra guider som du hittar under Dokument.