Tele2 tar bort kostnader för samtal och SMS till och från samt inom Nepal fram till måndagen den 18 maj 2015. Läs mer här.

Kom igång

Aktivera SIM-kort

Är du befintlig kund hos oss och får ett nytt SIM-kort behöver detta aktiveras för att det ska fungera. Aktiveringen gör du enklast på Mitt Tele2 genom att följa denna guide.

1. Skapa konto eller logga in på Mitt Tele2.
  2. Klicka på rubriken "Tjänster" i Mitt Tele2 Menyn.
  3. Fyll i ditt nya SIM-kortsnummer, som du hittar på SIM-kortet (20 siffror).
  4. Klicka på knappen "Aktivera SIM-kort"
  5. Starta om telefonen.

Får du ett SIM-kort vid köp av nytt abonnemang är SIM-kortet aktiverat när du får det och du kan börja använda ditt nya abonnemang på en gång. SIM-kortet är ett så kallat multi-sim innehållande tre olika storlekar för att passa i alla telefoner: Nano-SIM, Mikro-SIM och vanligt SIM.