Kom igång

Din faktura

Din första faktura

På våra abonnemang fakturerar vi alla avgifter i efterskott. Detta innebär att den första fakturan kommer innehålla abonnemang- och trafikavgift från det datum du tecknade tjänsten till den sista dagen i månaden.

Har du köpt en hårdvara med eller utan abonnemang och valt att delbetala kostnaden tillkommer också en uppläggningsavgift på 250kr på din första faktura.

Skaffa E-faktura eller autogiro

Vill du veta hur du ansöker om e-faktura eller autogiro hittar du all information här.

Faktura på Mitt Tele2

På Mitt Tele2 har du alltid tillgång till din fakturainformation kostnadsfritt. Från det att du har registrerat dig kan du se dina fakturor sex månader tillbaka i tiden. Fakturaspecifikation kan du se från det datum du registrerade dig på Mitt Tele2. Logga in eller registrera ett konto på Mitt Tele2.

Betalningsuppgifter

Behöver du dina fakturauppgifter eller vill du kontrollera om du har obetalda fakturor skicka ett SMS med texten "Faktura" till nummer 333. Du får ett SMS tillbaka med OCR-nummer, belopp, förfallodatum och plusgironummer om fakturan är obetald. Är den betald får du ett bekräftelse SMS. Du hittar också dina fakturauppgifter på Mitt Tele2.

Bank och Plusgiro

Bankgiro
5707-9055

Plusgiro
93 66 00 -6