Har du fått ett konstigt mail, samtal eller SMS med Tele2 som påstådd avsändare? Läs mer om nätfiske.

Lös ett problem

Aktuell driftstatus

Karta för driftinformation

Ett stabilt nät är otroligt viktigt i vår bransch, det händer dock att vi upplever störningar och då vill vi informera om det så tydligt som möjligt. 

I vår driftinformationskarta kan du enkelt se om det finns några driftstörning i ditt område, samt när det förväntas vara åtgärdat. Kartan visar aktuell driftsinformation för Tele2s mobilnät.

Täckningen på kartan är baserad på en estimerad utomhustäckning utifrån Tele2s basstationer och master i områdena. Observera att täckningen kan påverkas av omgivningen, såsom berg och dalar, kraftig vegetation eller om du befinner dig i eller vid byggnader. Olika typer av enheter (mobiltelefon, läsplatta, modem etc) samt modeller kan bara koppla upp på vissa våglängder av nätet, vilket kan påverka den upplevda kvaliteten.

Informationen uppdateras automatiskt och presenterar område där det just nu är störningar, vad störningen beror på, när problemet uppstod och när problemet beräknas vara löst.

Täckning

Tele2 4G-nät täcker idag 99% av befolkningen och har en yttäckning på ca 70%. Läs mer om vår täckning och våra täckningskartor här. Här kan du gå direkt till vår täckningskarta.

Aktuella driftstörningar

Här kan du se större driftstörningar i vårt nät. 
Övriga störningar kan du se på 
driftstörningskartan för mobilnätet.

  • {{disturbanceInfo.headline}} {{disturbanceInfo.description_external}}

    Starttid {{disturbanceInfo.incident_start}} / Beräknat klart {{disturbanceInfo.calculated_end}}