Täckning & nät

välkommen
till 4g

BÄST 
4G-TÄCKNING

I NORDEN

4G ger en snabbare surf med kortare responstid än 3G eftersom det är ett modernare nät. Njut av all underhållning i världen direkt i din mobil, med vårt 4G-nät som är bäst i Norden (Open Signal, 2015)  och en bra mobiltelefon eller surfplatta. Streama musik, videoklipp, film och TV vart du än befinner dig. 

hbo nordic fritt
i 2 månader

Vi vill ge alla våra kunder chansen att testa vårt 4G-nät på riktigt. Därför får alla våra kunder, nya som gamla, 2 månader fritt HBO Nordic-abonnemang. 

Med HBO Nordic får du fri tillgång till många av världens mest populära TV-serier. 

bredband 4g
istället
för adsl

4G-nätet är idag så väl utbyggt att 99% av Sveriges befolkning har 4G-täckning. Det innebär att det fungerar alldeles utmärkt att välja 4G till ditt bredband hemma. En lösning som är både snabbare och billigare än ADSL. Nu har vi dessutom höjt våra datamängder rejält, men inte priserna.

Med en trådlös router kan hela familjen vara uppkopplade samtidigt och surfa supersnabbt (hastigheter upp till 50 Mbit/s). Du kan också ta med dig ditt mobila bredband 4G vart du vill, det enda som behövs är ett eluttag.

TA MED DIG
SURFPLATTAN UT

Med en surfplatta med 4G-stöd och ett SIM-kort med datapaket kan du utnyttja surfplattan maximalt även utanför hemmet. Läs tidingar eller streama film eller TV på till exempel bussen och tåget.