Täckning & nät

välkommen
till 4G

Idag finns det fantastiskt mycket härligt innehåll som du med hjälp av 4G kan konsumera även när du befinner dig i sommarstugan, på campingen eller med mobilen på bussen eller tåget. Här är en film med HBO Nordics senaste innehåll. Alla våra kunder, nya som gamla, får 2 månader fri HBO Nordic.

4g för en
bättre
upplevelse

4G ger en snabbare surf med kortare responstid än 3G eftersom det är ett modernare nät. Njut av all underhållning i världen direkt i din mobil, med vårt 4G-nät i världsklass. Streama musik, videoklipp, film och TV vart du än är. 4G ger dig garanterat en bättre upplevelse!

hbo nordic fritt
i 2 månader

Vi vill ge alla våra kunder chansen att testa vårt 4G-nät på riktigt. Därför får alla våra kunder, nya som gamla, 2 månader fritt HBO Nordic-abonnemang. 

Med HBO Nordic får du fri tillgång till många av världens mest populära TV-serier. 

bredband 4g
istället
för adsl

4G-nätet är idag så väl utbyggt att 99% av Sveriges befolkning har 4G-täckning. Det innebär att det fungerar alldeles utmärkt att välja 4G till ditt bredband hemma. En lösning som är både snabbare och billigare än ADSL. Med en trådlös router kan hela familjen vara uppkopplade samtidigt och surfa supersnabbt (hastigheter upp till 50 Mbit/s). Du kan också ta med dig ditt mobila bredband 4G vart du vill, det enda som behövs är ett eluttag.

ta med dig
surfplattan ut

Med en surfplatta med 4G-stöd och ett SIM-kort med datapaket kan du utnyttja surfplattan maximalt även utanför hemmet. Läs tidingar eller streama film eller TV på till exempel bussen och tåget.

tele2's 4G-nät
bäst i test

Under 2014 publicerade Open Signal (en internationell motsvarighet till Bredbandskollen) en mätning som visar att Tele2 Sveriges kunder har uppkoppling mot vårt 4G-nät hela 93% av tiden. Tele2 Sverige kom ut bäst i hela testet! Och det är det som är täckning tycker vi, att du har täckning när helst du behöver det.

Vårt 4G-nät täcker idag 99% av befolkningen och en stor utbyggnad av nätet har påbörjats för att bland annat öka yttäckningen av landet, från ca 70% till hela 90%!

Vinterns hetaste 4G-mobiler

 • Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3

  Sony Xperia Z3

  Bästa kombinationen.

  Xperia Z3 är senaste modellen från Sony och består av en svårslagen kombination av enastående batteritid och ledande kamerateknik i en vattentät mobil.

 • LG G3 32GB LG G3 32GB

  LG G3 32GB

  Skarpaste HD-skärmen

  G3 är här med marknadens första och skarpaste Quad HD-skärm! LG:s senaste telefon väger fjäderlätt i handen, kommer i en stilfull metalldesign. 

 • Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5

  Samsung Galaxy S5

  Vattentålig och dammtät

  Med en snabb teknik, vattentålighet och roliga funktioner är Galaxy S5 den ultimata mobiltelefonen för de allra flesta.

 • Apple iPhone 6 16 GB Apple iPhone 6 16 GB

  Apple iPhone 6 16 GB

  Mer än bara större

  Upplev iPhone 6. Den är större men tunnare, mer kraftfull och ändå strömsnål.