Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Huawei B535
Huawei B535

Kampanj! Just nu sparar du 50 kr per månad i ett år när du tecknar abonnemanget Obegränsad (ordinarie pris 499 kr/mån). Erbjudandet gäller nya kunder samt dig som är Tele2-kund och uppgraderar ditt abonnemang till Obegränsad.

Huawei B535

Surfa hela familjen på ett och samma abonnemang med en kraftfull, trådlös 4G router. Ingen installation behövs. Stoppa bara in kontakten i ett eluttag så är du igång. 

1 290 kr
 • Täcker 99,9% av Sveriges befolkning
 • Fri frakt och hemleverans
 • 14 dagars ångerrätt
Huawei B535 Läs mer

Ingen installation

Allt du behöver är mobiltäckning och ett eluttag. Ingen installation krävs. När du har fått routern hemskickad sätter du in ett SIM-kort och stoppar in kontakten i ett eluttag, sen är du igång och kan surfa.

Hög hastighet och smidig uppkoppling

Det dubbelkärniga Balong chipet levererar en maximal nedladdningshastighet på 300 Mbit / s och tack vare dubbla Wi-Fi-band på 2,4 GHz och 5 GHz får du en smidig och stabil Wi-Fi-upplevelse utan att du manuellt måste välja den bästa signalen.

Hur mycket data ska jag välja?

Vi har abonnemang för olika behov. Är ni en familj som älskar att surfa, spela och streama video så rekommenderar vi Obegränsad. Vårt abonnemang med 100 GB passar de flesta - det räcker till en hel del surf och streamad musik/video, och 40 GB är ett prisvärt alternativ för dig som mest surfar och streamar en del musik eller film lite då och då.

Huawei B535 med abonnemang

Köp B535 med abonnemang från Tele2. Välj ett av våra tre snabba 4G-abonnemang som du kan ha i hemmet eller ta med till landet, båten eller husvagnen. Läs mer om vårt nät och täckningen just där du bor. Vårt mobila wifi kan användas inom Sverige och vi har självklart inga bindningstider.

Teknisk specifikation Läs mer
 • Anslutning
  1 Wan / Lan GE-port, 3 Lan GE-port , ett SIM-kortsfack (mikro-SIM)
 • Processor
  Ballong-chip, Gigahome Wi-Fi-chip med två band
 • Dimensioner
  219 mm x 138 mm x 25,6 mm
 • Vikt
  Cirka 325 g (exklusive strömadaptern)
 • 4G
  Två inbyggda 4G-antenner