Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
ZTE MF833V
ZTE MF833V

Kampanj! Just nu sparar du 50 kr per månad i ett år när du tecknar abonnemanget Obegränsad (ordinarie pris 499 kr/mån). Erbjudandet gäller nya kunder samt dig som är Tele2-kund och uppgraderar ditt abonnemang till Obegränsad.

ZTE MF833V

Enkelt och med total mobilitet! Den är inte mycket större än ett USB-minne och ansluts direkt till din dator så att du kan surfa snabbt oavsett var du befinner dig.

Vårt mobila bredband gäller endast i Sverige.

399 kr
 • Täcker 99,9% av Sveriges befolkning
 • Fri frakt och hemleverans
 • 14 dagars ångerrätt
ZTE MF833V Läs mer

Liten och snabb

ZTE MF833V är ett kraftfullt 4G-modem så att du kan surfa snabbt var du än befinner dig. Den är inte mycket större än ett USB-minne, smidig att ta med och ansluts direkt till din dator så du kan koppla upp dig på resande fot, caféet, eller i parken.

Hur mycket data ska jag välja?

Vi har abonnemang för olika behov. Obegränsad passar den som älskar att surfa, spela, och streama film. Vårt abonnemang med 100 GB passar de flesta - det räcker till en hel del surf och streamad musik/video, och 40 GB är ett prisvärt alternativ för dig som mest surfar och streamar en del musik eller film lite då och då.

ZTE MF833V med abonnemang

Köp MF833V med abonnemang från Tele2. Välj ett av våra tre snabba 4G-abonnemang som du kan ha i hemmet eller ta med till landet, båten eller husvagnen. Läs mer om vårt nät och täckningen just där du bor. Vårt mobila wifi kan användas inom Sverige och vi har självklart inga bindningstider.

Teknisk specifikation Läs mer
 • Anslutning
  USB
 • 3G
  Ja
 • 4G
  Ja