Produkter
Betala nu
Månadskostnad
Tele2 Kids
  • Alla får ett eget nummer
    Med ett eget nummer får man egen surf samt fria samtal, SMS och MMS
  • Samla allt på en faktura
    Abonnemanget Tele2 Kids samlas på samma faktura som huvudabonnemanget.
  • Inga oväntade utgifter
    Månadskostnaden överstiger aldrig abonnemangets kostnad. Tele2 Kids är spärrat för oväntade köp.

Tele2 Kids

Nu kan du som kund hos oss skaffa Tele2 Kids abonnemang till dina barn under 20 år. Det går att teckna upp till 9 abonnemang per vuxen och huvudabonnemang.

0 kr
Abonnemang Välj

Kampanjer

Ge bort din gamla mobil laddad med ett Kids-abonnemang, så får du en fin låda att packa in den i. Lådan kan du hämta ut i närmaste Tele2-butik från den 27/11 och finns så långt lagret räcker. Du behöver bara visa upp din orderbekräftelse. Välkommen in!

Tecknar du ett av våra Kidsabonnemang bjuder vi på 50 GB extra surf. Datan läggs på huvudabonnemanget senast den 31/12 och kan användas under 6 månader.

Det ingår även 2 månader Viaplay med fri tillgång till hela deras utbud av serier och filmer. Läs mer om vårt Viaplay-erbjudande här.

Ditt barn är över 20 år

Tyvärr har ditt barn passerat den övre åldersgränsen för Tele2 Kids-abonnemanget, men du är självklart välkommen att välja ett annat abonnemang.

3 GB 3 GB
149 kr/mån
8 GB 8 GB
199 kr/mån
15 GB 15 GB
249 kr/mån
30 GB 30 GB
299 kr/mån
Du har valt delbetalning och ditt ordervärde överstiger 8 000 kr. Därför måste vi verifiera din identitet med Mobilt BankID i kassan. Om du inte har något Mobilt BankID kan du enkelt skaffa ett via din Internetbank.
Tele2 Kids Läs mer

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 30 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

Internationella samtal – samtal från Sverige

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som det gör idag, enligt följande prislista

Student?

För dig som är student erbjuder vi ett studentabonnemang med 20% rabatt. Rabatten gäller under 24 månader och du har självklart ingen bindningstid. Läs mer här.

Produkter
Direkt
Per månad
Tele2 Kids