Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Abonnemang utan telefon
Abonnemang utan telefon
  • Fria samtal, SMS och MMS
  • Upp till 30 GB mobildata inom EU/EES
  • Välj Unlimited och få obegränsad molnlagring hos Kiliaro

Erbjudande! Prova obegränsad mobildata i 3 månader.

Abonnemang utan telefon

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder till samma villkor som hemma. Du behöver bara välja hur mycket mobildata som passar dig bäst. Är du utomlands i ett annat EU/EES-land så ingår upp till 30 GB data, beroende på vilket abonnemang du väljer. Abonnemanget har ingen bindningstid och du kan ändra din datamängd som du vill helt kostnadsfritt.

0 kr
Abonnemang utan telefon Läs mer

Erbjudande! Obegränsad mobildata

Obegränsad mobildata i 3 månader gäller i Sverige. För mer information läs villkoren för erbjudandet.

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 30 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

Internationella samtal – samtal från Sverige

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som tidigare, enligt följande prislista.

Student?

För dig som är student erbjuder vi ett studentabonnemang med 20% rabatt. Rabatten gäller under 24 månader och du har självklart ingen bindningstid. Läs mer här.