Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Wifi to go
Wifi to go

Wifi to go

Wifi To Go är det mobila bredbandets motsvarighet till kontantkort. Beställ hem ett tomt SIM-kort och fyll på med surf när du vill. Perfekt om du tillfälligt behöver ett mobilt bredband i sommarstugan, båten eller på bilresan. Den datamängd du fyller på gäller i 12 månader. 

0 kr

Du har valt delbetalning och ditt ordervärde överstiger 5 000 kr. Därför måste vi verifiera din identitet med Mobilt BankID i kassan. Om du inte har något Mobilt BankID kan du enkelt skaffa ett via din Internetbank.

Wifi to go Läs mer

Så här funkar det

Först beställer du hem ett tomt SIM-kort som du placerar i din surfplatta eller router. Du kopplas då automatiskt upp mot vår vår webbsida där du själv tankar på hur mycket surf du vill ha. Vi har fyra olika paket med datamängd mellan 5-60 GB. Efteråt skickar vi dig en faktura på beloppet du ska betala.

 Men kanske blir det lite längre vistelse i sommarstugan. Ett par månader över sommaren? Då blir det mer fördelaktigt att ha ett abonnemang istället. Inga problem. Du kan lätt ändra från Wifi To Go till ett abonnemang och ändå ha samma SIM-kort. Och när det är dags att packa ihop, så kan du lätt ändra tillbaka. Vi har som vanligt inga bindningstider. Det ska ju vara enkelt. 

Här hittar du våra mobila abonnemang.