Bredband

Kan du också få bredband från Tele2 utan bindningstid?
Skriv in din adress för att se om du kan beställa.
Skriv in din adress för att se om du kan beställa.

Ingen bindningstid

Du kan ändra eller avsluta ditt abonnemang när du vill. En månads uppsägningstid.

Webbrabatt

Du som beställer bredband eller tv på tele2.se får fri frakt- och miljöavgift. Spara 149 kr.

Starta när du vill

Välj själv när tjänsten ska starta, upp till 90 dagar framåt i tiden.

Se alla säsonger av Desperate Housewives i Comhem Play+. ©ABC Studios

Comhem Play+

Se hundratals exklusiva serier, aktuella dokumentärer samt de senaste storfilmerna – direkt från bioduken!

När du beställer bredband får du även möjlighet att ta del av streamingpaketet Comhem Play+ i upp till 12 mån utan extra kostnad, ord. pris 89 kr/mån.

Erbjudandet är utan bindningstid och du väljer själv om du vill aktivera tjänsten.

Surfgaranti

Vi vet hur viktigt det är med uppkoppling som funkar i alla lägen. Därför ingår alltid Surfgaranti när du skaffar bredband och har mobilabonnemang från oss.

Om ditt bredband skulle gå ner på grund av en trasig router, kabel eller liknande laddar vi ditt mobilabonnemang eller mobilt bredband med 50 GB mobildata som gäller i 30 dagar. På så sätt har du alltid uppkoppling vad som än händer.

Mer om Surfgaranti

Samla mobil, tv och bredband

Har du mobilabonnemang eller mobilt bredband samt fast bredband eller tv från Tele2 kan du ha rätt till förmåner:

  • Dubbel data till mobilen eller mobilt bredband
  • Extra datakort till t.ex. surfplattan
  • Dubbel hastighet till fast bredband

Se och aktivera dina förmåner i Mitt Tele2-appen.

Netflix ISP Speed Index mäter löpande hastigheten hos olika internetleverantörer under sk prime time. På Tele2 är vi stolta över att vi konstant ligger i toppskiktet i dessa mätningar.

Vi fortsätter att utveckla våra routrar för att ge dig tillgång till den senaste tekniken när du tecknar ett nytt bredbandsabonnemang. Vi vill ge dig en fantastisk WiFi hemma och en ännu bättre surfupplevelse!

På Tele2 är nöjda kunder vårt allra viktigaste mål. Eftersom vår kundservice har mycket stor påverkan på vad du tycker om oss, är vi väldigt stolta över att ha fått utmärkelsen Trygg Kundkontakt 2021.

Mer om bredband från Tele2

Våra bredbandsalternativ

Fiber (FiberKoax och FiberLAN), ADSL eller mobilt bredband. Beroende på var du bor finns det olika typer av uppkopplingar för att få bredband. Läs mer om skillnaden mellan de vanligaste alternativen.

Välj rätt hastighet på ditt bredband

När du funderar på vilken hastighet du behöver har vi några vägledande tips att tänka på. Till exempel – hur många är ni i hushållet, hur ser ditt användande ut och hur många enheter är uppkopplade samtidigt?

Optimera din bredbandhastighet

Ett snabbt och stabilt bredband är en självklarhet, precis som att surfa trådlöst via WiFi. För att få ut maximalt av ditt bredband har vi tagit fram 5 tips som hjälper dig att maximera din bredbandsuppkoppling.

Vad betyder bredbandstermerna?

Bredbandshastighet mäts i Mbit/s (megabit per sekund). Det förklarar hur mycket information som transporteras per sekund. Mbit/s på information som hämtas benämns som nedströms- eller nedladdninghastighet. Mbit/s på information som skickas benäms som uppströms- eller uppladdningshastighet.

Nedladdnings- eller nedströmshastigheter anger hur snabbt information tas emot över nätet. Ju mer du streamar video, film och serier, ju fler enheter som är uppkopplade samtidigt och ju oftare du tar emot tunga filer desto snabbare nedströmshastighet vill du ha.

Uppladdningshastigheter anger hur snabbt information skickas över nätet, till exempel när du laddar upp eller skicka stora bilder, mejl eller filer. Uppladdning kräver normalt inte samma kapacitet som nedladdning. Därför är nedströmshastigheter ofta 5-10 ggr lägre.