Rut-avdrag gäller för Tele2 Heminstallation

Sedan den 1 augusti 2016 finns rätt till RUT-avdrag för IT-tjänster i hemmet. Det gör det ännu enklare att använda Tele2 Heminstallation, för till exempel hjälp med inkoppling av utrustning som router och Tv Hub.

För de boende som anlitar Tele2 Heminstallation, så dras 50 procent av arbetskostnaden av på fakturan vilket resulterar i en faktura på endast 399 kr.

När det gäller Tele2 Heminstallation samarbetar vi med tre olika partners; Hemfixarna, ElTel och Transtema. De hjälper kunden i hemmet eller på företaget med installationer, mjukvarutjänster och transporter. Det är från Hemfixarna, ElTel eller Transtema (beroende på vilket företag som utfört ärendet) som fakturan för Tele2 Heminstallation kommer och kostnaden debiteras alltså inte på den vanliga fakturan från Tele2.

Om de boende är osäkra på om de har utrymme kvar för RUT-avdrag är det lätt att kontrollera på skatteverket.se. Allt annat sköts av Hemfixarna, ElTel eller Transtema. De boende får ett brev från Skatteverket med en bekräftelse på avdraget och finns inte utrymme så meddelas även det.

Tipsa gärna de boende i din fastighet om möjligheten till RUT-avdrag!

Läs mer om Tele2 Heminstallation