Hi, logout
Bredband 4G för företag

Bredband 4G för företag

Har du en egen 4G router, iPad eller annan surfplatta och behöver ett SIM-kort för att kunna surfa var du vill så är detta lösningen för dig. Välj hur mycket data du vill ha, 50 GB för dig som bara vill surfa lite då och då eller 500 GB för dig som behöver riktigt mycket data. Om du väljer att binda abonnemanget får du 50 kr i rabatt varje månad, enligt priserna nedan.

Se våra surfplattor

Ingår alltid:

 • Data inom Sverige
 • 50 GB data inom EU/EES

Nu kan du som samlar dina företagstjänster inom både bredband och mobilt hos Tele2 Företag få förmåner i form av antingen dubbel data eller extra datakort till ditt mobilabonnemang.
Läs mer om förmåner

Välj antal abonnemang

1 st
 • Abonnemang Välj

  Välj abonnemang

 • Tilläggstjänster Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

  Bekräfta
 • Företagssvar Välj

  Tele2’s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid. Läs mer

 • För dig som bara behöver data

  Om du redan har en surfplatta eller en router och bara behöver data är detta perfekt för dig. Vi skickar ett SIM-kort till dig som du kan använda till din surfplatta eller om du exempelvis redan har ett modem eller router. Välj själv hur mycket data du behöver.

  Välj bindningstid

  Du väljer själv om du vill binda abonnemanget i 24 månader eller ha det obundet. Fördelen med att binda abonnemanget är att du får rabatt. Du kan byta datamängd genom att kontakta vår Kundservice. Om du väljer en viss datamängd till att börja med och den skulle ta slut under månadens gång så kommer du automatiskt att skickas till en sida där du kan beställa mer.
Produkt
Direkt
Per månad
Bredband 4G för företag
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr