Landscaping
fish tacos,
and bird 
imitations.

Vårt företagserbjudande är nu så brett att det är enklare att berätta vad vi inte gör.

Efter uppköpet av IT- och telekombolaget TDC Sverige levererar vi nu större och vassare helhetslösningar så att ditt företag kan ligga steget före. För oss blir det en ny era, men å andra sidan är det just det som är vår vardag. Att aldrig stå still. Vi är ju Tele2. Vi kör full fart framåt med fokus på framtiden – och för den som väljer oss som partner ser den framtiden ljusare ut än någonsin. Det är rätt enkelt. Vi ser till att ligga steget före våra konkurrenter, så att du kan göra detsamma.

Vi kan skräddarsydda helhetslösningar!

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom till exempel växellösningar, molntjänster, KST, datacenter, konsulttjänster och mycket mer.

 

Bli kontaktad av våra kunniga rådgivare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Stora och små företag. Myndigheter. Organisationer. 
– Våra tjänster och erbjudanden passar alla. 


 • Surfa obegränsat i Sverige

  Flytta ut ditt mobila kontor och jobba var du vill. Med Fast pris Unlimited surfar du obegränsat i vårt svenska nät, som idag täcker över 90 % av Sveriges yta.  

  Fast pris Unlimited – 599 kr/mån


 • Fullservicemobilen

  En tappad telefon behöver inte betyda tappad tid. Med Fullservicemobilen slipper du både krångel och ansvar. 

  Leasing i 24 månader – 300 kr/mån


 • Mobilt kontor med Tele2 Växel

  Tele2 Växel är en modern telefonväxel med valmöjligheter. Skräddarsy den efter era behov.

  Från 49 kr/mån/användare. 

Tele2 + TDC
= double power

Under hösten 2016 köpte Tele2 det ledande IT-telekombolaget TDC Sverige och vi har nu blivit en ännu starkare aktör på B2B-marknaden. 

TDC Sverige levererar redan idag IT- och telekomlösningar till några av Sveriges största företag, myndigheter och organisationer. Styrkan ligger bland annat inom datanät, integrationslösningar som till exempel KST, LAN och säkerhet. Tele2:s historia och styrka ligger inom mobilitet, internet och fast telefoni. Med våra kompletterande erbjudanden får vi en svårslagen produktportfölj som vi med stolthet kan erbjuda svenska företag och offentlig sektor.

Med två starka företag som blir ett kan vi tillgodose fler behov hos våra kunder samt erbjuda ännu bättre helhetslösning från en och samma leverantör. 

"Tele2 och TDC är en "perfect match" och tillsammans kommer vi att bli en stark aktör på marknaden genom att erbjuda en kompletterande produktportfölj till företagskunder i Sverige. Den sammanslagna verksamheten kommer att vara väl positionerad för att fånga tillväxttrender i branschen."
– Samuel Skott, vd Tele2 Sverige