Nyheter
& kampanjer

Kampanjpriser på Samsung Galaxy S9 | S9+

 • Shop

  Samsung Galaxy S9 | S9+

  Just nu har vi kampanjpriser på Galaxy S9 | S9+ och 100 kr rabatt på abonnemanget till dig som samtidigt tecknar eller förlänger Fast pris 30 GB, 50 GB eller Unlimited. 

  Spara upp till 6000 kr på 24 månader!

  Välj Galaxy S9 | S9+
 • Fullservicemobilen

  Leasa Galaxy S9 och koppla av

  Skaffa Fullservicemobilen och lägg mer energi på företaget – eller koppla av på semestern.

  Leasa senaste Galaxy S9 med Fast pris 30 GB, 50 GB eller Unlimited från 585 kr/mån i 24 månader.

  Mer om Fullservicemobilen

Samsung Galaxy S9 | S9+ och abonnemang
Vid köp av Samsung Galaxy S9 eller S9+ (64 GB och 256 GB) med abonnemang Fast pris 30 GB, 50 GB eller Unlimited får du dessutom 100 kr rabatt på abonnemanget i 24 månader. Erbjudandet gäller endast i kombinationen mobil och abonnemang, inklusive Fullservicemobilen, och kan inte nyttjas för sig eller med andra erbjudanden. Gäller bindningstid på 24 månader och dig som blir ny kund eller är kund med mindre än tre månader kvar på bindningstiden. Erbjudandet gäller fram till 31 augusti.  

 

BE FIRST TO
TAKE NOTE9

Snart är Galaxy Note9 äntligen här! Med en magisk penna förvandlar du din mobil till ett lika kreativt som effektivt verktyg.

Nya Note9 har flera smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Bland annat har den medföljande pennan en rad olika möjligheter. Du kan bland annat skriva personliga texter och översätta ord. Med Bluetooth-koppling gör du det också möjligt att använda pennan som en avtryckare för att fotografera med telefonen.

Note9 är även 53 % snabbare än föregångaren och behandlar tunga filer och appar både smidigare och snabbare än tidigare. Självklart är Note9 både vattentålig enligt IP68 och kan laddas trådlöst.  

Pris från 634 kr/mån inklusive abonnemang

Övriga nyheter & kampanjer

 • Stay Ahead Index Stay Ahead Index

  Stay Ahead Index

  Gör testet Stay Ahead Index för att se hur ditt företag ligger till i förhållande till det svenska snittet inom HR, kontor, IT och telekom, hållbarhet och innovation. 

 • Vinnaren av End-Up Vinnaren av End-Up

  Vinnaren av End-Up

  Heartstring

  Vi startade ett företag utan affärsidé. Heartstrings vann juryns hjärtan och har nu tagit över hela företaget. Se resan med Tele2 End-Up här.

 • Jobba smart och flexibelt Jobba smart och flexibelt

  Jobba smart och flexibelt

  Vi vet att företag har olika behov och förutsättningar. Våra skräddarsydda lösningar passar alla, oavsett storlek eller vart i landet du är. 

 • Köp ny mobil. Delbetala med en gammal. Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Värdera och byt in din gamla mobiltelefon och få motsvarande belopp tillgodo när du köper ny mobil. 

FULLSERVICEMOBIL

Leasa din mobil och slipp krångel och ansvar
– från 200 kr i månaden
 

Bli kontaktad av våra kunniga rådgivare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Tele2 ♥ Fotografiska

Tele2 och Fotografiska har som gemensam vision att demokratisera konstupplevelser och utveckla synergier mellan fotografi och teknologi. Vi tror att bildkonst och uppkoppling kan föra människor närmare varandra, bryta normer och utmana gamla synsätt. Välkommen att hänga med Tele2 och Fotografiska.

Tele2 Presale
Köp biljetter
före alla andra

Tele2 Presale innebär att du som Tele2 kund kan köpa biljetter till evenemang före alla andra. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter som fördelas enligt principen först till kvarn.