Nyheter & 
kampanjer

eSIM hos Tele2 Företag

Vi har äntligen lanserat eSIM för våra företagskunder. Läs mer om eSIM, vilka modeller vi erbjuder samt hur du skaffar det.

Läs mer om eSIM

Galaxy S9 + Tab A 10.5 4G

Samsung Galaxy S9 har allt du kan kräva av en företagsmobil i prestandasegmentet: en riktigt snabb processor och väl tilltaget RAM-minne så att mobilen hänger med i ditt tempo under arbetsdagen och stöd för extra lagring med microSD-kort. Självklart är Galaxy S9 även damm- och vattenskyddad enligt IP68.

Samsung Tab A 10.5 4G 32 GB har en inbjudande högupplöst skärm på 10.5 tum, 4 inbyggda högtalare med 3D surroundljud, 3 GB RAM, micro-SD-kortplats och upp till 15 timmars batteritid. Den har stöd för 4G och ett extra datakort ingår i erbjudandet så du kan surfa på plattan även när du är på språng

Pris: 1058 kr 699 kr/mån

Priset gället vid nyteckning eller förlängning (högst 3 månaders bindningstid kvar) av ett Unlimited Företagsabonnemang med 24 månaders bindningstid.

Samsung Galaxy S10

Galaxy S fyller 10 år och det firas med 3 nya modeller; Galaxy S10e med platt skärm, Galaxy S10 med infinity-skärm och flaggskeppet Galaxy S10+ med större infinity-skärm och dubbla kameror på framsidan. Både S10 och S10+ har trippla kameror på baksidan och ultrasonisk fingeravtrycksläsare som ser till att säkerheten är på högsta nivå.
Alla tre modellerna har trådlös batteridelning för att kunna ladda en annan mobil eller de nya trådlösa hörlurarna Galaxy Buds.

Trots att de nya Galaxy S10 har bättre batterikapacitet och prestanda så är de både lättare och tunnare än sina föregångare.

Pris: från 6120 kr inkl. 50 GB extra surf*

Dags för ny jobbmobil? Satsa på en med eSIM.

Apple iPhone XR har marknadens mest avancerade lcd-skärm, helt nya Liquid Retina på 6,1 tum som stäcker sig från kant till kant. Snabbare processor, bättre kamera och 1,5 timme längre batteritid än iPhone 8 Plus är bara några av nyheterna.
iPhone XR kommer i färgerna röd, gul, korall, vit, blå och svart.

Övriga nyheter & kampanjer

 • Unlimited surf, unlimited freedom Unlimited surf, unlimited freedom

  Unlimited surf, unlimited freedom

  Surfa var, när och hur mycket du vill. Skaffa Unlimited och upptäck ett lite friare och mer obegränsat liv.

 • Power 2 Stay Ahead Power 2 Stay Ahead

  Power 2 Stay Ahead

  En miniserie med sex avsnitt

  I varje avsnitt djupdyker vi i ett visst produktområde, och ger dig som företagare värdefulla tips kring en mängd olika aspekter av företagande.

 • Köp iPhone XS och iPhone XS Max Köp iPhone XS och iPhone XS Max

  Köp iPhone XS och iPhone XS Max

  Med förbättrad kamera, snabbare chip och längre batteritid är iPhone XS och iPhone XS Max både smartare och kraftfullare än tidigare iPhone-modeller.

 • Köp ny mobil. Delbetala med en gammal. Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Värdera och byt in din gamla mobiltelefon och få motsvarande belopp tillgodo när du köper ny mobil. 

FULLSERVICEMOBIL

Leasa din mobil och slipp krångel och ansvar
– från 270 kr i månaden
 

Tele2 ♥ Fotografiska

Tele2 och Fotografiska har som gemensam vision att demokratisera konstupplevelser och utveckla synergier mellan fotografi och teknologi. Vi tror att bildkonst och uppkoppling kan föra människor närmare varandra, bryta normer och utmana gamla synsätt. Välkommen att hänga med Tele2 och Fotografiska.

Tele2 Presale
Köp biljetter
före alla andra

Tele2 Presale innebär att du som Tele2 kund kan köpa biljetter till evenemang före alla andra. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter som fördelas enligt principen först till kvarn.

_