Just nu har vi en driftstörning på mobilt bredband och vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Om du upplever problem, prova att starta om enheten. Tack för ditt tålamod.

Handla

Nyheter och kampanjer 

Tele2 Bredband kostnadsfritt i 3 månader 

Upptäck enkelheten med Tele2 Bredband. Vi erbjuder bredband i hastigheterna 100-1200 mbit/s – perfekt för för dig som vill ha en kostnadseffektiv och stabil bandbredd på din arbetsplats.  

Just nu har vi kampanj på samtliga fasta bredband i vårt testvinnande bredbandsnät. Du får de första 3 månaderna utan kostnad när du väljer 24 månaders bindningstid. Därefter gäller ordinarie pris. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. 

Välkommen att teckna bredband hos Tele2. 

Kampanjerbjudande på iPhone XS

Spara 4 320 kr på iPhone XS 64 GB genom att välja Mobilt 3 GB, 10 GB, 40 GB eller Obegränsad med 24 månaders bindningstid. 

Köp iPhone XS

Halva priset på Huawei P30 Pro

Få 3 600 kr i rabatt på en Huawei P30 Pro, och 2 760 kr på en Huawei P30 Lite när du väljer något av abonnemangen Mobilt 3 GB, 10 GB, 40 GB eller Obegränsad med 24 månaders bindningstid. Då ingår även surf i 62 länder.

Köp Huawei

Nokia 7.2

6,3" Full HD+skärm med PureDisplay och hög ljusstyrka och kontrast som ger en fantastisk skärmupplevelse i alla förhållanden. Gorilla Glass på både fram och baksidan tillsammans med en metallic-finish ger ett snyggt och hållbart yttre.

Köp Nokia 7.2

Nokia 6.2

Uppgradera din utsikt med Nokia 6.2. 6,3" Full HD+-skärm medHDR med PureDisplay. Trippelkamera och avancerad AI-bildbehandling gör att du kan bli kreativ med din fotografering. Energisnål Qualcomm Snapdragon 636-processor ger dig upp till två dygns batteritid

 

 

Köp Nokia 6.2

Motorola One Macro

Möt nya Motorola One Macro och dess nya AI kamerasystem. Kom 5x närmare och få med även de minsta detaljerna med den dedikerade Macro Vision-kameran. Och du missar aldrig en bild, tack vare huvudkamerans blixtsnabba laserfokus.

Köp One Macro

Motorola One Zoom

Nya Motorola One Zoom, nu med branschledande quad camera-system. Med en kamerasensor på 48 MP med OIS, högupplöst optisk zoom, ultravidvinkellins och mycket mer, får du den perfekta kameran för alla tillfällen.

Köp One Zoom

eSIM hos Tele2 Företag

Tele2 erbjuder eSIM för företagskunder. Läs mer om eSIM, vilka modeller vi stödjer samt hur du skaffar det.

Läs mer om eSIM

Övriga nyheter & kampanjer

Tele2 Presale
Köp biljetter före alla andra

Tele2 Presale innebär att du som Tele2 kund kan köpa biljetter till evenemang före alla andra. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter som fördelas enligt principen först till kvarn.