Nyheter & 
kampanjer

  

Fri SURF i USA under jul & nyår

Under jul- och nyårshelgerna bjuder vi alla företagskunder som har vårt abonnemang Unlimited på fri surf i USA. Det gäller såväl befintliga företagskunder med Unlimited samt de som skaffar Unlimited under kampanjperioden. Kampanjperioden pågår mellan 27 november 2018 och 31 januari 2019.
Det är endast datatrafiken i mobilnätet som ingår i erbjudandet. Samtal, SMS och MMS kostar enligt ordinarie prislista.

100 kr/mån rabatt och ett datakort ingår

Väljer du att byta till Unlimited eller förlänga ett befintligt Unlimited (max 3 månaders bindningstid kvar) med 24 månaders bindningstid så får du 100 kr/månad i rabatt under hela bindningstiden (ordinare pris 599 kr/mån). Dessutom ingår ett extra datakort så länge du vill (värde 1176 kr under bindningsperioden).

Unlimited är vårt abonnemang där du till fast pris varje månad surfar, ringer och skickar SMS helt obegränsat utan att koppla upp dig mot andra nätverk. Är du på resa till ett annat EU/EES-land så ingår 50 GB surf per månad i ditt abonnemang.

Dags för ny jobbmobil? Nu är iPhone XR här.

Apple iPhone XR har marknadens mest avancerade lcd-skärm, helt nya Liquid Retina på 6,1 tum som stäcker sig från kant till kant. Snabbare processor, bättre kamera och 1,5 timme längre batteritid än iPhone 8 Plus är bara några av nyheterna.
iPhone XR kommer i färgerna röd, gul, korall, vit, blå och svart.

Samsung galaxy NOTE9

Samsung Galaxy Note9 är äntligen här! Med en magisk penna förvandlar du din mobil till ett lika kreativt som effektivt verktyg.

Nya Note9 har flera smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Bland annat har den medföljande pennan en rad olika möjligheter. Du kan bland annat skriva personliga texter och översätta ord. Med Bluetooth-koppling gör du det också möjligt att använda pennan som en avtryckare för att fotografera med telefonen.

Note9 är även 53 % snabbare än föregångaren och behandlar tunga filer och appar både smidigare och snabbare än tidigare. Självklart är Note9 både vattentålig enligt IP68 och kan laddas trådlöst.  

Pris från 634 kr/mån inklusive abonnemang

Övriga nyheter & kampanjer

 • Unlimited surf, unlimited freedom Unlimited surf, unlimited freedom

  Unlimited surf, unlimited freedom

  Surfa var, när och hur mycket du vill. Skaffa Unlimited och upptäck ett lite friare och mer obegränsat liv.

 • Power 2 Stay Ahead Power 2 Stay Ahead

  Power 2 Stay Ahead

  En miniserie med sex avsnitt

  I varje avsnitt djupdyker vi i ett visst produktområde, och ger dig som företagare värdefulla tips kring en mängd olika aspekter av företagande.

 • Köp nya iPhone XS och iPhone XS Max Köp nya iPhone XS och iPhone XS Max

  Köp nya iPhone XS och iPhone XS Max

  Med förbättrad kamera, snabbare chip och längre batteritid är iPhone XS och iPhone XS Max både smartare och kraftfullare än tidigare iPhone-modeller.

 • Köp ny mobil. Delbetala med en gammal. Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Värdera och byt in din gamla mobiltelefon och få motsvarande belopp tillgodo när du köper ny mobil. 

FULLSERVICEMOBIL

Leasa din mobil och slipp krångel och ansvar
– från 270 kr i månaden
 

Tele2 ♥ Fotografiska

Tele2 och Fotografiska har som gemensam vision att demokratisera konstupplevelser och utveckla synergier mellan fotografi och teknologi. Vi tror att bildkonst och uppkoppling kan föra människor närmare varandra, bryta normer och utmana gamla synsätt. Välkommen att hänga med Tele2 och Fotografiska.

Tele2 Presale
Köp biljetter
före alla andra

Tele2 Presale innebär att du som Tele2 kund kan köpa biljetter till evenemang före alla andra. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter som fördelas enligt principen först till kvarn.