Nyheter
& kampanjer

Bli först med nya iPhone XS
och iPhone XS Max

Dags för ny jobbmobil i höst? Apple Special Event är slut för i år och vi kan med glädje meddela att nya iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR kan bli din. 

Som väntat blir iPhone bara bättre och bättre. För första gången säger vi hejdå till hemknappen och det gamla iPhone 6-formatet och får istället lära känna infinity­skärmen på alla nya iPhones. iPhone XS och XS Max kommer i färgerna guld, silver och rymdgrå.

Samsung galaxy NOTE9

Samsung Galaxy Note9 är äntligen här! Med en magisk penna förvandlar du din mobil till ett lika kreativt som effektivt verktyg.

Nya Note9 har flera smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Bland annat har den medföljande pennan en rad olika möjligheter. Du kan bland annat skriva personliga texter och översätta ord. Med Bluetooth-koppling gör du det också möjligt att använda pennan som en avtryckare för att fotografera med telefonen.

Note9 är även 53 % snabbare än föregångaren och behandlar tunga filer och appar både smidigare och snabbare än tidigare. Självklart är Note9 både vattentålig enligt IP68 och kan laddas trådlöst.  

Pris från 634 kr/mån inklusive abonnemang

Övriga nyheter & kampanjer

 • Stay Ahead Index Stay Ahead Index

  Stay Ahead Index

  Gör testet Stay Ahead Index för att se hur ditt företag ligger till i förhållande till det svenska snittet inom HR, kontor, IT och telekom, hållbarhet och innovation. 

 • Vinnaren av End-Up Vinnaren av End-Up

  Vinnaren av End-Up

  Heartstring

  Vi startade ett företag utan affärsidé. Heartstrings vann juryns hjärtan och har nu tagit över hela företaget. Se resan med Tele2 End-Up här.

 • Köp ny mobil. Delbetala med en gammal. Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Köp ny mobil. Delbetala med en gammal.

  Värdera och byt in din gamla mobiltelefon och få motsvarande belopp tillgodo när du köper ny mobil. 

FULLSERVICEMOBIL

Leasa din mobil och slipp krångel och ansvar
– från 200 kr i månaden
 

Bli kontaktad av våra kunniga rådgivare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Tele2 ♥ Fotografiska

Tele2 och Fotografiska har som gemensam vision att demokratisera konstupplevelser och utveckla synergier mellan fotografi och teknologi. Vi tror att bildkonst och uppkoppling kan föra människor närmare varandra, bryta normer och utmana gamla synsätt. Välkommen att hänga med Tele2 och Fotografiska.

Tele2 Presale
Köp biljetter
före alla andra

Tele2 Presale innebär att du som Tele2 kund kan köpa biljetter till evenemang före alla andra. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter som fördelas enligt principen först till kvarn.