Ta del av våra senaste nyheter och kampanjer

Nyheter och kampanjer

Ta del av våra senaste erbjudanden

Nu ingår 5G i alla våra abonnemang

Nu framtidssäkrar vi ditt abonnemang och ger dig som har en 5G-telefon tillgång till 5G, oavsett vilket av våra abonnemang du väljer. Samtidigt uppdaterar vi datamängden i abonnemangen så att de är bättre anpassade efter våra kunders behov och användning.

I de nya abonnemangen kan du välja mellan dessa datamängder:

  • Obegränsad
  • 50 GB
  • 15 GB
  • 5 GB
5G abonnemang Tele2 Företag
Samsung Galaxy Note20  Tele2 Företag

Spara 3 600 kr på Samsung Galaxy Note20

Nu kan du spara 3 600 kr på Samsung Galaxy Note20. Priset gäller 1 – 30/9 med abonnemanget Mobilt 50 GB med 24 månaders bindningstid. Du som väljer Mobilt 5 GB, 15 GB eller Obegränsad sparar 2 400 kr.

När lanseras nya iPhone?

Vi vet inte, men vi förväntar oss att Apple kommer att lansera en ny modell av iPhone under 2020. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi har fler nyheter om nya iPhone. 

iPhone 2020 Tele2 Företag
Samsung Galaxy Z Fold 2 Tele2 Företag

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 är mobilen för dig som vill uppnå mer. De dubbla skärmarna ger en flexibilitet som öppnar för nya produktiva möjligheter. Att växla mellan jobb och fritid har aldrig varit lika smidigt. Den stora frontskärmen ger dig omedelbar tillgång till allt som är viktigt, och den inre huvudskärmen låter dig öka produktiviteten med flera fönster öppna samtidigt.

Förköp din nya Samsung här t o m den 17 september. 

Spara upp till 2 400 kr på iPhone

Nu har vi kampanjpriser på både iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. 

Spara upp till 2 400 kr när du köper en iPhone 11 Pro. Du som köper iPhone 11 Pro Max sparar 2 280 kr.

För båda modellerna ingår ett iPhoneskal (värde 599 kr) utan extra kostnad.

Erbjudandet gäller 7 juli – 25 september när du väljer något av abonnemangen Mobilt 3 GB, 10 GB, 40 GB eller Obegränsad med 24 månaders bindningstid.

 iPhone 11 Pro/Pro Max kampanj Tele2 Företag

Se våra webcasts

Ta del av Tele2 Företags nya webcast-serie, som kommer ge er en inblick i företaget, branschen och hur våra kommunikationslösningar hjälper våra kunder. 

Webcast Tele2 Företag
Snabbast 5G Tele2 Företag

Sveriges enda riktiga 5G-nät

Tele2 har Sveriges enda nät med verkliga 5G-hastigheter. Nu finns beviset, genom ett jämförande test av svenska operatörers 5G-nät den 2 juni 2020. Testet utfördes av Mobil, Sveriges ledande publikation och sajt inom mobil kommunikation.

Mobils test bekräftar att Tele2 har det tveklöst snabbaste 5G-nätet, ofta 400 procent snabbare i nedladdningshastighet än övriga operatörers. Nu har Tele2 dessutom slagit nytt rekord i det publika 5G-nätet, med hastigheter på över 1,5 Gbit/sekund på Olof Palmes gata i Stockholm. Tele2s kunder är därmed ensamma om att kunna uppleva hastigheter på över 1 Gbit/sekund i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

 

Nu säljer vi bredband online

Nu kan du beställa breband från Tele2 Företag online. Vi erbjuder bredband i hastigheterna 100-1200 mbit/s för för dig som vill ha en kostnadseffektiv och stabil bandbredd på din arbetsplats.   

Bredband Tele2 Företag