Black Friday Tele2 Företag

Black Friday

Årets bästa erbjudanden är här

Under Black Friday kommer du kunna uppgradera både mobil och bredband med några av årets bästa erbjudanden här på Tele2 Företag. Vi startar kampanjen den 27 november - missa den inte! 

Black Friday Tele2 Företag

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där det är en av landets största shoppingdagar.

Namnet Black Friday kommer av att butikerna under denna dag vänder röda siffror till svarta och därmed går från förlust till vinst. I årtionden har den markerat starten för julhandeln och med kraftigt nedsatta priser, långa köer och extra långa öppettider omsätter den omkring 50-60 miljarder kronor på en enda dag. 

 

Black Friday i Sverige

Idag är begreppet Black Friday välkänt över hela världen som en stor shoppingdag med extra bra erbjudanden.

I Sverige var det först under 2013 som flera e-handlare och butikskedjor snappade upp begreppet Black Friday och uppmärksammade dagen med specialerbjudanden. Många fysiska butiker har långa köer ringlande utanför entrén och många e-handlare väljer att starta rean redan vid midnatt. 

Cyber Monday Tele2 Företag

Cyber Monday

Måndagen efter Black Friday inträffar Cyber Monday. Cyber Monday, som även går under namnet Manic Monday, har tidigare varit e-handlarnas svar på Black Friday men nu för tiden börjar de flesta onlinebutikerna med sina specialerbjudanden redan på fredagen.