Produktivitet, effektivitet, kvalitet. Det här är Let Work Flow. 

Digitaliseringen har utvecklats i snabbt tempo, liksom vårt sätt att jobba. Förr var det skiftarbete och löpande band. Idag är det öppna kontorslandskap och vi förväntas vara tillgängliga dygnet runt. Eftersom vi har möjlighet att jobba på dygnets alla timmar kan effekten bli att vi också jobbar mer. Det vi egentligen borde sträva efter är att jobba effektivt. Med andra ord – få mer gjort, på kortare tid.

Vi vet att en bra operatör är en som bara fungerar, oavsett tid på dygnet eller var du befinner dig. Det är då du förväntar dig att allt ska fungera precis lika bra som om du vore på jobbet. Detta gäller även dig som kanske inte jobbar med uppkoppling som ett arbetsredskap, till exempel om du är frisör eller bagare. Men när du väl behöver den ska allt bara fungera så att du kan koncentrera dig på ditt jobb, när du får flow.

Vi hjälper dig att få flow på jobbet

 

Alla våra produkter hjälper dig att få flow på jobbet  på olika sätt. Till exempel ser de till att surfen inte tar slut precis när du har börjat beta av den där stora högen. Eller att du alltid har minne i telefonen när du behöver skriva ner den där perfekta idén. 

 • Månadens mobil i maj

  Samsung Galaxy S7 

  Få flow med månadens mobil – Samsung Galaxy S7 – och spara 3240 kr.

 • 100 GB Fast pris Norden

  Mobilabonnemang inkl extra datakort  499 kr/mån

  Med 100 GB i mobilen kan du jobba var du vill i hela Norden. Eller i Sverige med ett nät som täcker 99 procent av vår befolkning. 

 • Mobilt bredband

  500 GB, router på köpet
  499 kr/mån

  Med 500 GB kan du koppla upp hela kontoret och jobba mest när ni jobbar bäst, oavsett vart ni befinner er. 

 • Växel mobil

  Till det mobila kontoret

  Ha ett professionellt bemötande till dina kunder. Låt mobila växeln ta dina samtal om du har kommit in i ett flow och inte vill bryta när det ringer. 

Vad betyder flow?

Flow är ett begrepp inom psykologin. Det är ett medvetandetillstånd som inträffar när en individ blir helt uppslukad av en aktivitet och går bortom sin reflekterande självmedvetenhet samtidigt som den får en djup känsla av kontroll.

Flow är en positiv erfarenhet och associeras med njutning. Det är också ett mycket funktionellt tillstånd som korrelerar med framgång i kreativa aktiviteter, studier och sport och på det sättet leder till kompetens- och personlighetsutveckling. Flow leder till engagemang i utmanande aktiviteter eftersom individen måste sätta allt högre standarder för sig själv för att behålla flow.

Hur får du flow på jobbet?

Du vet känslan, när du får mycket gjort på kort tid eller när till och med det tråkiga går lätt. Då vill du inte att surfen är slut. Då vill du inte att internet laggar. Det är då allt bara ska fungera. Du känner dig obehindrad och fri.

 • Du kan få flow om du sätter på dina noice cancelling-lurar och bara får saker och ting gjorda.
 • När du sätter på musik och bara skapar till det.
 • När du kopplar upp flera kontor eller medarbetare via Skype samtidigt och har en givande diskussion där ni kommer vidare och ser lösningar.
 • När du sitter i bilen och kommer på den där idén eller lösningen som gör att du stannar, kopplar upp datorn och skriver ned allt.
Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Better Business

Vill du ha inspirerande läsning med tips och trender som gör arbetslivet lite bättre, smartare och roligare? Better Business ges ut av Tele2 Business och uppdateras flera gånger i månaden. Dessutom skickas ett e-nyhetsbrev ut åtta gånger per år.