The future
is so bright,
we had to
buy shares.

Helhetslösningar och fullt fokus på framtiden

Vi på Tele2 har alltid fokus på våra kunders framtid och deras möjligheter. Därför har vi köpt det ledande IT- och telekombolaget TDC Sverige, vilket betyder att vi kommer att kunna erbjuda helhetslösningar på en helt ny nivå till både stora och små företag. För med köpet av TDC Sverige tar vi klivet upp i en egen liga av service, kunskap och leverans. För oss blir det en ny era, men å andra sidan är det just det som är vår vardag. Att aldrig stå still. Vi är ju Tele2. Vi kör full fart framåt med fokus på framtiden – och för den som väljer oss som partner ser den framtiden ljusare ut än någonsin. Det är rätt enkelt. Vi ser till att ligga steget före våra konkurrenter, så att du kan göra detsamma.

Stora och små företag. Myndigheter. Organisationer. 
– Våra tjänster och erbjudanden passar alla. 


 • Surfa obegränsat i Sverige

  Flytta ut ditt mobila kontor och jobba var du vill. Med Fast pris Unlimited surfar du obegränsat i vårt svenska nät, som idag täcker över 90 % av Sveriges yta.  

  Fast pris Unlimited – 599 kr/mån


 • Fullservicemobilen

  En tappad telefon behöver inte betyda tappad tid. Med Fullservicemobilen slipper du både krångel och ansvar. 

  Leasing i 24 månader – 300 kr/mån


 • Ring och surfa i Europa

  Med våra företagsabonnemang kan du ringa, skicka SMS/MMS och surfa när du är på resa inom EU/EES.

  Utan extra kostnader. 


 • Skräddarsydda helhetslösningar

  Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom till exempel växellösningar, molntjänster, KST, datacenter, konsulttjänster och mycket mer.

   

Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Tele2 + TDC
= double power

Under hösten 2016 köpte Tele2 det ledande IT-telekombolaget TDC Sverige och vi har nu blivit en ännu starkare aktör på B2B-marknaden. 

TDC Sverige levererar redan idag IT- och telekomlösningar till några av Sveriges största företag, myndigheter och organisationer. Styrkan ligger bland annat inom datanät, integrationslösningar som till exempel KST, LAN och säkerhet. Tele2:s historia och styrka ligger inom mobilitet, internet och fast telefoni. Med våra kompletterande erbjudanden får vi en svårslagen produktportfölj som vi med stolthet kan erbjuda svenska företag och offentlig sektor.

Med två starka företag som blir ett kan vi tillgodose fler behov hos våra kunder samt erbjuda ännu bättre helhetslösning från en och samma leverantör. 

"Tele2 och TDC är en "perfect match" och tillsammans kommer vi att bli en stark aktör på marknaden genom att erbjuda en kompletterande produktportfölj till företagskunder i Sverige. Den sammanslagna verksamheten kommer att vara väl positionerad för att fånga tillväxttrender i branschen."
– Samuel Skott, vd Tele2 Sverige