• Hem
  • Handla
  • Köp en ny mobil. Betala med en gammal.
Handla

Köp en ny mobil.
Betala med
en gammal.

Värdera och lämna in din gamla mobiltelefon så får du rabatt på en ny.

1
Välj en ny mobiltelefon som du vill köpa.

2
Värdera din gamla mobiltelefon och få värdet tillgodo när du köper din nya mobil.

3
Gör klart beställningen av din nya mobiltelefon.

4
Med din nya mobiltelefon följer instruktioner för hur du ska lämna in din gamla.

Frågor och svar

Från den 18 november 2015 kan du byta in din gamla telefon och få rabatt när du köper en ny via Kundservice eller online på tele2.se/foretag. Detta kan du även göra i en Tele2-butik.

Ja, du som kund kan tjäna en slant på dina gamla telefoner genom att byta in dem hos Tele2.

På tele2.se/foretag och via Kundservice kan värdet användas till att sänka kostnaden på en ny telefon, både vid delbetalning och kontantbetalning, samtidigt som du köper en ny telefon.

För att kunna byta in din telefon online eller via Kundservice krävs det att du är eller blir Tele2-kund. Det gäller oavsett om du köper din nya telefon och betalar direkt vid köptillfället eller via delbetalning. Du värderar själv din mobil i vår webbutik. Värdet kan komma att ändras om telefonens skick avviker från vad som angetts vid värderingen.

Om din värdering är lägre än eller lika stor som Tele2:s så räknas den som accepterad av dig som kund. Om din värdering är lägre än Tele2:s kommer din rabatt på den nya telefonen att ökas.

Om din värdering är högre än Tele2:s kan du välja att neka värderingen. Vi skickar då tillbaka den gamla telefonen till dig och din rabatt på den nya telefonen tas bort. Om du accepterar den nya värderingen kommer vi att justera ner rabatten på den nya telefonen.

Du behöver spara all information som du vill ha kvar och fabriksåterställa telefonen innan den skickas in till oss i den returlåda som skickas i samband med leverans av den nya telefonen. Om telefonen som byts in är en iPhone måste iCloud stängas av innan du skickar in den.

Utförlig information om vad du behöver göra innan telefonen skickas in finns på den checklista som skickas med vid leverans av den nya telefonen.

Ja, du kan byta in upp till 4 gamla telefoner och använda deras sammanlagda värde som rabatt för den nya telefonen. Har du 8 gamla telefoner kan de användas för att rabattera 2 nya telefoner.