Tele2 Företag Samsung Galaxy

Samsung för företaget

Upptäck en ny värld av Galaxy

Samsung Galaxy - nu i vitt

Samsung Galaxys 5G-mobiler S20, S20+ och S20 Ultra finns nu även i vitt - bara här på Tele2 Företag. 

Nu kan du spara 145 kr/månad på Samsung Galaxys S20-serie. Erbjudandet på abonnemangen 10 GB, 40 GB eller Obegränsad med 24 månaders bindningstid. Med abonnemanget Obegränsad får du dessutom tillgång till vårt 5G-nät redan nu. 

Samsung Galaxy 5G Tele2 Företag
Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 har det som är viktigt. Uppgraderad från Samsung Galaxy A50 med framförallt ny Super Quadkameran med fyra kameror plus selfiekamera erbjuder bilder på ny nivå. Fota vida landskap i nattljus, de mycket små detaljerna på håll, eller fånga det som rör sig skarpt och tydligt.

Infinity-O SuperAMOLED-skärmen är förbättrad och trots elegant och tunn design har Galaxy A51 ändå ett kraftfullt batteri som räcker länge.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip är framtagen för de uttrycksfulla. För dig som knappast lever för din telefon – men som ser den som en självklar del av livet. Med sin innovativa form och vikbara skärm öppnar Samsung Galaxy Z Flip för nya sociala möjligheter. Handsfree-selfies, tutorials och videosamtal; chansen att dela och ta del av, på ett helt nytt, flexibelt sätt.

Självklart har Samsung Galaxy Z Flip riktigt skarpa kameror på bägge sidorna, smarta fotofunktioner och ett kraftfullt dubbelbatteri. När du inte behöver använda skärmen, kan mobilen smidigt stängas och läggas åt sidan. För dig som vill hålla koll visar det lilla notisfönstret direkt när något är på gång.

Samsung Galaxy Z Flip