Tele2 Företag Samsung Galaxy

Samsung för företaget

Upptäck en ny värld av Galaxy

Kampanj på Samsung Galaxy

Nu har vi ett extra bra erbjudande på de senaste modellerna från Samsung: S20, S20+, S20 Ultra och A51. Erbjudandet gäller när du väljer något av abonnemangen 10 GB, 40 GB eller Obegränsad med 24 månaders bindningstid.

Läs mer och beställ din nya Samsung här.  

Tele2 Företag Samsung Galaxy
Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 har det som är viktigt. Uppgraderad från Samsung Galaxy A50 med framförallt ny Super Quadkameran med fyra kameror plus selfiekamera erbjuder bilder på ny nivå. Fota vida landskap i nattljus, de mycket små detaljerna på håll, eller fånga det som rör sig skarpt och tydligt.

Infinity-O SuperAMOLED-skärmen är förbättrad och trots elegant och tunn design har Galaxy A51 ändå ett kraftfullt batteri som räcker länge.

Samsung Galaxy S20 och S20+

Galaxy S20 och S20+ har kameran som gör det möjligt att fånga hela din värld och upptäcka detaljerna som du tidigare missade, på både bild och film. 30x zoom låter dig inte begränsas av avstånd, med 64 MP fångar du de unika detaljerna, kombinerat med Samsungs ljuskänsliga kamera fångar du det som ligger dolt i mörkret.

Kombinationen av Samsungs mest kraftfulla processor och större batteri ger dig snabbheten du behöver och uthålligheten för att räcka hela dagen.

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 Ultra har Samsungs bästa kamera någonsin. Revolutionerande 100x zoom låter dig inte begränsas av avstånd och med 108 MP fångar du de unika detaljerna. Det är samtidigt Samsungs mest ljuskänsliga kamera som fångar det som ligger dolt i mörkret.

Kombinationen av Samsungs mest kraftfulla processor och största batteri ger dig snabbheten du behöver och uthålligheten för att räcka hela dagen. Designen är både sofistikerad och självklar.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip är framtagen för de uttrycksfulla. För dig som knappast lever för din telefon – men som ser den som en självklar del av livet. Med sin innovativa form och vikbara skärm öppnar Samsung Galaxy Z Flip för nya sociala möjligheter. Handsfree-selfies, tutorials och videosamtal; chansen att dela och ta del av, på ett helt nytt, flexibelt sätt.

Självklart har Samsung Galaxy Z Flip riktigt skarpa kameror på bägge sidorna, smarta fotofunktioner och ett kraftfullt dubbelbatteri. När du inte behöver använda skärmen, kan mobilen smidigt stängas och läggas åt sidan. För dig som vill hålla koll visar det lilla notisfönstret direkt när något är på gång.

Samsung Galaxy Z Flip