Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 är mobilen för dig som vill uppnå mer. De dubbla skärmarna ger en flexibilitet som öppnar för nya produktiva möjligheter. Att växla mellan jobb och fritid har aldrig varit lika smidigt. Den stora frontskärmen ger dig omedelbar tillgång till allt som är viktigt, och den inre huvudskärmen låter dig öka produktiviteten med flera fönster öppna samtidigt.

Förköp din nya Samsung här t o m den 17 september. 

Samsung Galaxy Z Fold 2 Tele2 Företag

Samsung Galaxy Note20 5G I Note20 Ultra 5G

Samsung Galaxy Note20 5G och Note20 Ultra 5G är för dig som är lika effektiv som kreativ. De synkroniseras enkelt med PC och låter dig öppna appar i mobilen, eller koppla telefonen till en extern skärm och jobba på den precis som på din PC. Med S-Pen antecknar du med äkta penn-känsla. 

Nu kan du spara 2 400 kr på Samsung Galaxy Note20. Priset gäller 1 – 31/9 när du väljer något av abonnemangen Mobilt 3 GB, 10 GB, 40 GB eller Obegränsad med 24 månaders bindningstid.

Samsung Galaxy - nu i vitt

Samsung Galaxys 5G-mobiler S20, S20+ och S20 Ultra finns nu även i vitt - bara här på Tele2 Företag. 

Läs mer och beställ din nya Samsung här.

Samsung Galaxy 5G Tele2 Företag
Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 har en ny Super Quadkameran med fyra kameror plus selfiekamera som erbjuder bilder på ny nivå. Fota vida landskap i nattljus, de mycket små detaljerna på håll, eller fånga det som rör sig skarpt och tydligt.

Trots elegant och tunn design har Galaxy A51 ändå ett kraftfullt batteri som räcker länge.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip är framtagen för dig som knappast lever för din telefon – men som ser den som en självklar del av livet. Handsfree-selfies, tutorials och videosamtal; chansen att dela och ta del av, på ett helt nytt, flexibelt sätt.

Självklart har Samsung Galaxy Z Flip riktigt skarpa kameror på bägge sidorna, smarta fotofunktioner och ett kraftfullt dubbelbatteri. 

Samsung Galaxy Z Flip