Shop

Upplev Sony Xperia XZ1
och XZ1 Compact

Xperia XZ1 och XZ1 Compact är de senaste flaggskeppen från Sony, och oavsett vilken storlek du föredrar – 5,2" eller 4,6" – får du en lika kraftfull och mångsidig telefon.

Precis som tidigare modeller är XZ1 och XZ1 Compact redo för alla arbetsplatser tack vare IP65/68-certifiering, men har nu snabbare hårdvara och en ännu bättre kamera.

Motion Eye-kameran på 19 megapixel är en av de nya modellernas verkliga höjdpunkter. De låter dig bland annat spela in videoklipp i otroliga 960 bilder per sekund och spela upp dem i Super slow motion. Kamerans blixtsnabba autofocus hjälper dig också att ta utmärkta stillbilder av rörliga motiv.

 

Jobba smartare med Sony Xperia

Sonys Xperia-smartphones är inte bara vattentåliga, pålitliga och utrustade med den senaste hårdvaran – de har också några av de smartaste företagsfunktionerna på marknaden.

Komplett e-post- och kalenderstöd: Xperia-smartphones har stöd för alla de vanliga e-postprotokollen, inklusive Microsofts Exchange Active Sync (EAS) med sökfunktion för globala adresslistor (GAL). Naturligtvis kan du även använda standardfunktioner från andra leverantörer, t.ex. Google. 

Kraftfulla säkerhetsfunktioner: En annan komponent som gör Xperia-smartphones till bra företagsmobiler är att Sony lagt fokus på säkerheten. Utöver ett flertal Sony-specifika förbättringar av säkerheten i operativsystemet kan du exempelvis radera en förlorad mobil på distans med tjänsten My Xperia.

För det större företaget finns stöd för flera MDM-lösningar samt BYOD-lösningar från exempelvis VMWare, AirWatch och SOTI. 

Fler Sonymobiler

  • Xperia XZ Premium

    Sony Xperia XZ Premium har en riktigt avancerad kamera och en extremt detaljrik skärm med 4K-upplösning.

  • Xperia XZ

    Xperia XZ har en högupplöst dubbelkamera som låter dig spela in video i 4K.

  • Xperia XZ + MDR 1000X

    Köp Xperia XZ tillsammans med de fenomenala hörlurarna MDR 1000X till ett riktigt bra pris.