Hi, logout
Car-Fi

Car-Fi

Den smarta och smidiga mini-routern Car-Fi placeras direkt i ett 12-voltsuttag och ger samtliga medresenärer i bilen (eller annat fordon) snabb tillgång till Internet via 4G-nätet. Välj mellan abonnemang från 10 GB upp till 500 GB eller ladda med data efter behov med Data on Demand.

Om du väljer 24 månaders bindningstid ingår Car-Fi utan extra kostnad.

Välj antal
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för routern

 • Abonnemang Välj

  Välj abonnemang

 • EU Samtal Välj

  Lägg till 1000 fria minuter, sms och mms från Sverige till EU och EES-länderna till ett fast månadspris.

 • Snabb surf under resan!

  Car-Fi är en smart mini-router som placeras direkt i ett 12-voltsuttag. Sedan kan du och dina passagerare surfa i upp till 150Mbit/s via 4G-nätet under resan. Som namnet antyder är bilen den mest självklara platsen för Car-Fi, men routern fungerar naturligtvis lika bra även i båten, trailern o.s.v. Ett extra plus är att den behändiga routern även är utrustad med en USB-port så att du kan ladda mobilen samtidigt.
  Anslut upp till 10 enheter
  En av de största fördelarna med Car-Fi är att upp till 10 användare/enheter kan vara anslutna samtidigt, och tack vare 4G-uppkopplingen är bandbredden fullt tillräcklig för att samtliga passagerare ska kunna surfa tillräckligt snabbt. Med andra ord passar routern perfekt när man är flera i fordonet som behöver uppkoppling under resan.
Car-Fi
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr