Hi, logout
iPhone 6s

iPhone 6s

iPhone 6s är en riktigt bra telefon från Apple. Telefonen har fått längre batteritid, ett förbättrat chip och blivit snabbare. Andra generationens Touch ID har ökat telefonens säkerhet och skyddar både dig och ditt företag bättre än tidigare. Med 12 megapixelkameran fångas alla ögonblick och bilderna blir detaljrika med minimal mängd brus. 6s 32 GB är en ny storlek som släpptes i september 2016.


Fler produkter från Apple

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få upp till 720 kr rabatt på telefonen
 • Surf inom EU och EES-länderna
 • 30 dagars öppet köp vid nyteckning
Välj antal
1 st
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för telefonen.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj
 • Samtalspaket Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

 • Företagssvar Välj
  Tele2s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid.
 • Nya möjligheter med 3D Touch

  Med den nya funktionen 3D Touch kan du använda telefonen på ett helt nytt sätt. Tidigare kunde du trycka, svepa och nypa. Nu kan du också använda Peek och Pop. iPhone 6s känner av hur hårt du trycker på skärmen och allt kommer därför att gå snabbare och smidigare. Du kan t.ex. skapa genvägar till dina favoritkontakter.

  Fantastisk kamera

  Apple har utvecklat och förbättrat kameran i iPhone 6s. Live Photo-bilder fångar ögonblick, då den filmar sekunden innan och efter en bild tas, helt automatiskt. Kameran på baksidan har 12 megapixlar och den fram har 5. Bilderna blir både välexponerade, detaljrika och skarpa. Med True Tone-blixten kan du fota även i mörka miljöer.

  Avancerat operativsystem

  iOS 9 är Apples senaste operativsystem. Det är säkrare, mer intelligent och mer avancerat än tidigare. De inbyggda apparna är kraftfulla och användarvänliga. I appen Anteckningar kan du enkelt lägga till bilder och webbadresser, skissa med fingret och göra smidiga checklistor. Telefonen är utrustat med ett snabbt A9-chip.
Produkt
Direkt
Per månad
iPhone 6s
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr