Hi, logout
iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7 har hög prestanda, den tål stänk och vatten, har förbättrad batteritid och ett operativsystem designat för att fungera smidigt. Utrustad med ett avancerat kamerasystem som resulterar i bättre bilder och filmer, imponerande stereohögtalare, och klar och färgrik iPhone-skärm skapar den nya möjligheter för ditt företag.


Fler produkter från Apple

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få rabatt på telefonen
 • Surf i 62 länder
Välj antal
1 st
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för telefonen.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj

  Välj ett datapaket som passar dig. Här ser du också hur mycket data som ingår i Sverige och utomlands. Läs mer

 • Tilläggstjänster Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

  Bekräfta
 • Företagssvar Välj

  Tele2’s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid. Läs mer

 • Fokus på en helt ny kamera

  iPhone 7s kamera med optisk bildstabilisering minskar oskärpa, har en större bländare som släpper igenom mer ljus och en blixt som anpassar sig efter ljusförhållanden runt omkring så blir dina bilder och filmer bättre än någonsin. Inte nog med det är Face Time-kameran nu på 7 megapixel och med Retina Flash så kommer alla gilla dina selfies. Appen Bilder har också blivit smartare och innehåller verktyg som hjälper dig hitta, dela och redigera foton på helt nya sätt och en ny avancerad sökteknik hjälper dig sortera dina bilder.

  Missa ingenting viktigt

  Att försöka lyssna på musik eller prata i högtalartelefon med andra ljud runt omkring kan göra det svårt att höra. iPhone 7 har dubbla stereohögtalare, en på ovansidan och en på undersidan som ger dig dubbelt så högt ljud som iPhone 6. Du får också med hörlurar med lightning-kontakt eftersom hörlursuttaget tagits bort. Du får även med en adapter för att kunna fortsätta använda dina gamla hörlurar och du kan med fördel koppla ihop trådlösa hörlurar via Bluetooth.

  Ännu snabbare och smartare

  iPhone 7 drivs av det snabbaste chippet i smartphonens historia med två högpresterande och två energieffektiva kärnor. De energieffektiva kärnorna sparar batteri när den inte används och de högpresterande kärnorna gör att saker går dubbelt så snabbt på iPhone 7 jämfört med iPhone 6. Det resulterar i upp till två timmar längre batteritid.
Produkt
Direkt
Per månad
iPhone 7
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr