Hi, logout
iPhone 8

iPhone 8

iPhone 8 är både snygg och funktionell med en design i stryktåligt glas. En avancerad kamera, trådlös laddning och med ett effektivare batteri ges långvarig prestanda vid varje laddning. En vatten- och dammsäker konstruktion (IP67) ger längsta möjliga livslängd.
 
Dessutom ingår ett datakort utan extra kostnad. För att ta del av erbjudandet lägg till ett datakort under steget “Extra datakort”.

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få rabatt på telefonen
 • Surf i 62 länder
Välj antal
1 st
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för telefonen.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj

  Välj ett datapaket som passar dig. Här ser du också hur mycket data som ingår i Sverige och utomlands. Läs mer

 • Tilläggstjänster Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

  Bekräfta
 • Företagssvar Välj

  Tele2’s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid. Läs mer

 • Både snygg och snabb

  iPhone 8 har en design där fram- och baksidan är helt i stryktåligt glas. Det matchande aluminiumbandet som omsluter telefonen är av samma kvalitet som används i rymdindustrin. Processorn, A11 Bionic, är en kraftfull processor och har sex kärnor: två prestandakärnor som är 25 procent snabbare än föregångaren A10 och två effektiva kärnor som är 70 procent snabbare.

  Retina HD-skärm med True Tone

  Iphone 8 har en vacker Retina HD-skärm på 4,7 tum som ger ett stort färgomfång och en fantastisk färgåtergivning. Allt på skärmen blir både klarare och mer levande. True Tone-tekniken justerar vitbalans automatiskt för att matcha det omgivande ljuset och bidrar till en behaglig upplevelse i alla slags miljöer.

  Avancerad kamera och trådlös laddning

  Kameran på 12 MP har ett innovativt färgfilter och djupare pixlar, vilket ger dig nya möjligheter att ta snygga och kreativa bilder. Den optiska bildstabilisatorn för video har också blivit märkbart förbättrad. Eftersom kameran är ett viktigt redskap för många företag så är kraven höga. Du kommer att bli positivt överraskad. iPhone 8 har trådlös laddningen, som fungerar utmärkt med befintliga tillbehör på marknaden tack vare sin Qi-kompabilitet.

Produkt
Direkt
Per månad
iPhone 8
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr