Hi, logout
iPhone XS Max

iPhone XS Max

Med Apple iPhone XS Max får du större skärm, 6,5 tum, och 1,5 timmar bättre batteritid jämfört med iPhone XS. Den har den kraftfullaste processorn i en smartphone någonsin och låter dig göra allt du brukar göra med din iPhone fast snabbare, bättre och säkrare. Dessutom är den vattentålig ner till 2 meter och har trådlös laddning.

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få upp till 720 kr rabatt på telefonen
 • Surf inom EU och EES-länderna
 • 30 dagars öppet köp vid nyteckning
Välj antal
1 st
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för telefonen.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj
 • Samtalspaket Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

 • Företagssvar Välj
  Tele2s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid.
 • Största skärmen

  iPhone XS Max har en Super Retina OLED-skärm på 6,5 tum med en upplösning på 2688 x 1242 pixlar, den största skärmen någonsin på en iPhone. Trots det är iPhone XS Max mindre till storleken än iPhone 8 Plus. Glaset är det starkaste som funnits på en smartphone och stålet är av kirurgisk kvalitet. Dessutom är iPhone XS Max vattentålig ner till 2 meter enligt klassificeringen IP68 och laddar snabbare trådlöst än iPhone X. Förutom i rymdgrå och silver så finns den även i nya färgen guld. Rymdgrå och guld har färgats genom en PVD-process för att ge en extra exklusiv blank finish.

  Prestanda på topp

  Den nya processorn A12 Bionic är det första 7 nanometer chippet som släpps och de två prestandakärnor är upp till 15 procent snabbare och de fyra effektivitetskärnorna är upp till 50 procent snabbare än A11 Bionic. Grafikprestanda är upp till 50 procent bättre än föregångaren och genom att A12 också är upp till 40 procent energisnålare räcker batteriet i iPhone XS upp till 1,5 timmar längre än iPhone X.

  Snabbare FaceID och bättre bilder

  Tack vare den nya processorn A12 Bionic sker upplåsning och betalningar med FaceID ännu snabbare och säkrare än tidigare. Med hjälp av processorn, dubbla kameror på baksidan, en ny sensor och bättre blixt fotar och filmer du med större detaljrikedom, bättre färgprecision och mindre brus även vid dåliga ljusförhållanden. Med det nya porträttläget kan du justera skärpedjupet efter att bilden är tagen.

Produkt
Direkt
Per månad
iPhone XS Max
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr