Hi, logout
Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Framtiden ändrar form.
Samsung Galaxy Z Flip är framtagen för de uttrycksfulla. För dig som knappast lever för din telefon – men som ser den som en självklar del av livet. Med sin innovativa form och vikbara skärm öppnar Samsung Galaxy Z Flip för nya sociala möjligheter. Handsfree-selfies, tutorials och videosamtal; chansen att dela och ta del av, på ett helt nytt, flexibelt sätt.


Självklart har Samsung Galaxy Z Flip riktigt skarpa kameror på bägge sidorna, smarta fotofunktioner och ett kraftfullt dubbelbatteri. När du inte behöver använda skärmen, kan Samsung Galaxy Z Flip smidigt stängas och läggas åt sidan. Och för dig som gärna vill hålla koll på vad som händer har Samsung gjort det enkelt. Det lilla notisfönstret visar när något är på gång.


• 128 GB minne
• Det revolutionerande vikbara glaset öppnar nya möjligheter
• En teknisk innovation med helt unik design
• Elegant, kompakt och smidig

Ingår alltid:

 • Kampanj - Tilläggstjänsten Ringa till Norden samt 1 extra datakort ingår utan kostnad när du väljer abonnemang Obegränsad i 24 månader. Gäller tom. 31 mars.
 • Välj 24 mån bindningstid och få rabatt på telefonen
 • Surf i 62 länder
Välj antal
1 st
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för telefonen.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj

  Välj ett datapaket som passar dig. Här ser du också hur mycket data som ingår i Sverige och utomlands. Läs mer

 • Tilläggstjänster Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

  Bekräfta
 • Företagssvar Välj

  Tele2’s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid. Läs mer

 • Ultratunn innovation
  Samsung Galaxy Z Flip revolutionerar smartphone-världen med sitt vikbara, ultratunna glas. Varje gång du öppnar möts du av den imponerande, högupplösta skärmen – skapad utan skarvar, för en ännu smidigare upplevelse.

  Ett foto – flera val                       
  Den perfekta bilden blev just enklare att få till. Med kamerafunktionen Single Take slipper du ta sekvenser av bilder – kamerornas fulla potential utnyttjas, och med hjälp av AI får du 5 – 14 olika bildmaterial, fastän du bara fotar en enda.

  Elegant och kompakt format
  Bland de absolut största – men samtidigt mindre än någonsin. Samsung Galaxy Z Flip är en unik kombination av det bästa från två världar: i öppet läge möts du av en imponerande 6,7”-skärm och när du sedan fäller ihop Samsung Galaxy Z Flip antar den en närmast kvadratisk form, nästan lika liten som en puderdosa: 87 mm hög, 74 mm bred, och tack vare det innovativa glaset endast 15,1 mm tunn.

  Kameror i proffsklass
  Samsung Galaxy Z Flip är utvecklad för kreativitet. Med dubbla kameror på utsidan, med möjlighet till både vid- och ultravidvinkel, kan du föreviga allt du är med om – dag som natt. Den skarpa kameran på insidan är framtagen för att förbättra såväl selfies som videosamtal, och tack vare handsfree-funktionen kommer du att uppleva en helt ny kreativ frihet.

Produkt
Direkt
Per månad
Samsung Galaxy Z Flip
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr